TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Smartere træning med Garmin

Garmin lancerer nu Venu 2 og Venu 2S – to smarte træningsure med GPS, som Garmin har lavet for at hjælpe dig med at leve et bedre og sundere liv.

forfatter
Publiceret 23/04/2021 - 12:30

Træningsuret Garmin Venu 2 har en 45 mm urskive og 22 mm armrem, og ifølge producenten en batterilevetid på op til 11 dage. Venu 2S er noget mindre med en 40 mm urskive og 18 mm rem, og har også en lidt kortere batteritid, der opgives at være op til ti dage.

“Kernen i Venu-serien er troen på, at du ved at leve et sundt liv kan få et bedre liv,” siger Dan Bartel, global salgschef hos Garmin. “Venu 2-serien bygger videre på dette med nye spændende funktioner, der kan hjælpe med at forklare, hvad der foregår inde i kroppen, samtidig med at urene har funktioner til at registrere de sunde valg, du træffer inden for motion og helbred hver dag.”

Venu-familien. (Foto: Garmin)

Registrerer dit helbred døgnet rundt

Ifølge Garmin ved Venu 2/2S, hvordan din krop fungerer, og hvordan den har det, da det registrerer dit helbred hele døgnet. Det måler din puls og din metaboliske alder og har avanceret søvnregistrering med Sleep Score, registrering af vejrtrækning, Pulse Ox og stress samt kvinders sundhed (menstruationscyklus og graviditetskalender).

Funktionen Body Battery fortæller dig, hvor højt dit energiniveau er, hvilket kan hjælpe dig med at planlægge træning, hvile og søvn. Med den nye funktion Health Snapshot kan du logge på en to minutters session for at registrere vigtig helbredsstatistik og generere en rapport, der kan deles med sundhedspersonale eller en træner.

Sleep score

Med den nye funktion Sleep Score via Firstbeat Analytics kan du få point baseret på kvaliteten og kvantiteten af din nattesøvn. Data, der viser nattens stadier af let og dyb søvn, og hvor meget du har bevæget dig under søvnen, samt forslag til, hvordan du kan forbedre din søvnkvalitet, findes i uret såvel som i Garmin Connect.

Hvis du føler dig stresset, ufokuseret eller overspændt, skal Venu 2/2S kunne hjælpe dig gennem strukturerede åndedrætsøvelser.

I den nye styrketræningsprofil kan man se sine vægte og personlige styrkerekorder direkte i enheden, og der er også grafik, der viser, hvilke muskelgrupper der arbejder ved forskellige øvelser. (Foto: Garmin)

Hold motivationen oppe

Uanset hvor, hvad og hvordan du træner, hævder Garmin, at Venu 2 og 2S kan gøre det lettere for dig at bevare motivationen og fortsætte med at være aktiv. Der er bl.a. færdige træningspas i uret, og man kan downloade træningsprogrammer i Garmin Connect. Man kan også lave sine egne træningspas ved at vælge imellem mere end 1.400 øvelser.

Der er mere end 75 animerede træningsprogrammer til konditionstræning, yoga, styrketræning, HIIT og Pilates, hvor den rigtige teknik og måde at udføre øvelserne på vises i Garmin Connect eller direkte i uret. Og hvis man træner for at løbe 5 km eller længere, kan man gratis få tilpassede træningsprogrammer med Garmin Coach.

Venu 2/2S har nye aktivitetsprofiler til HIIT, indendørs klatring, bouldering og hiking. Det har også mere end 25 aktivitetsprofiler til bl.a. vandring, cykling, svømning i bassin, golf, pilates og yoga.

Smarte funktioner til et aktivt liv

Hold dig opkoblet med en række funktioner, der bl.a. inkluderer indbygget musik (download op til 650 sange inklusive playlister fra bl.a. Spotify), Garmin Pay kontaktløs betaling, smart-varsling af SMS (Android-brugere kan svare direkte fra enheden), kalenderpåmindelser, indgående opkald og mere. Alt sammen ifølge Garmin.

Venu 2 og 2S koster 3.169 kroner og er tilgængelige nu på garmin.dk.

 

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye smart-ure fra Samsung med fokus på sundhed Den nye Galaxy Watch5-serie skal bl.a. muliggøre mere indsigtsfuld søvnregistrering.
Samsung opgraderer sine foldbare mobiler De to foldbare mobiler kommer bl.a. med lynhurtig processor, og Galaxy Z Fold 4 får kamera fra Galaxy S22-serien.
En opgraderet nedgradering OnePlus 10T er en god mobiltelefon, men hold tungen lige i munden. Der følger et par kompromisser med i pakken.
Stor ståhej for ingenting Kan en smartphone være modig, varm og sjælfuld?
En lille stang dynamit Zenfone 9 giver alle mærkevaremobilerne baghjul med en ydelse i high-end-klassen til premiumpris. Og kameraet er vildt.
Slut med Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officielt bekræftet, at alle modeller i den kommende Samsung Galaxy S23-serie udelukkende kommer med Snapdragon-processorer under skærmen. Exynos er droppet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend