Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Usynlig trådløs opladning

På Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) i Las Vegas, USA, 27.-29. februar, præsenterede Freepower sin nyeste løsning, FreePower for Countertop, som forvandler enhver overflade til en trådløs oplader.

Skrevet af / 03/03/2024 - 10:05
Usynlig trådløs opladning

FreePower for Countertop er specialudviklet til at gøre det nemt for designere, arkitekter, bygherrer og showroom-ejere at tilføje trådløs opladning til deres stenbordplader.

Med meget synlige projekter i bil- og forbrugerelektronikbranchen modtog vi forespørgsler fra designere og bygherrer om at integrere vores teknologi i bordplader samt i butiks- og hotelområder. Vi vidste, at det var muligt, men også at det ville kræve noget arbejde. Problemfri indbygning i sten er ikke noget, forbrugere eller producenter kan gøre på egen hånd, det krævede, at vi udviklede helt nye værktøjsprocesser, som blev perfektioneret undervejs, men vi fik det gjort. Vi kan ikke vente med at arbejde sammen med designmiljøet om at bringe denne elegante teknologi på markedet,” siger Jake Slatnick, CEO og grundlægger af FreePower.

Hvordan fungerer det?

For at bevare en glat, elegant og uafbrudt bordplade er FreePower designet ind i selve stenen. Bortset fra den patenterede lyskrans er der ingen indikation af, at der ligger en trådløs oplader lige under overfladen. Kransen indikerer opladningszonen, som styres af en app, hvor brugerne kan tilpasse farverne, fra diskret hvid til flerfarvet “party mode”. Den kan slås helt fra og derefter genaktiveres med en funktion, der hedder “Wave to Wake”. Her skal man blot vifte en smartphone hen over området – så lyser opladningszonen op for at vise, hvor telefonen skal placeres.

FreePower for Countertop kan softwareopgraderes, hvilket sikrer, at investeringen i den indlejrede teknologi kan holde i årevis, efterhånden som smartphones og andre enheder udvikler sig.

FreePower-for-Countertop1 FreePower-for-Countertop2 FreePower-for-Countertop3 FreePower-for-Countertop4 FreePower-for-Countertop5 FreePower-for-Countertop6
<
>
FreePower for Countertop. (Foto: Freepower)

Om FreePower

I 2017 tog FreePower de første skridt mod at genopfinde en teknologi, der ikke altid havde levet op til forventningerne: Trådløs opladning. I dag har virksomheden mere end 230 patenter på sit system, som er udviklet in-house. Efter mange års perfektionering af teknologien lancerede de anden generation af FreePower sammen med Tesla i 2023, efterfulgt af den seneste innovation: FreePower for Countertop.

Mere info: https://www.freepower.io

Ikea-Sjomarke1 Ikea-Sjomarke2 Ikea-Sjomarke3
<
>
Ikea Sjömärke. (Foto: Ikea)

Et alternativ fra Ikea

Et eksisterende alternativ til Freepowers løsning er Ikeas trådløse oplader Sjömärke, som skjules under en bordplade eller hylde. Ifølge Ikea fungerer Sjömärke gennem alle materialer – undtagen metal – i tykkelser på 8-22 mm.

Sjömärke er Qi-certificeret og kompatibel med alle Qi-certificerede mobiltelefoner og andet udstyr.

Ikea Sjömärke udgår i løbet af i år, men kan stadig købes i dit nærmeste Ikea-varehus til 219 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

0
Lyd & Billede
Scroll to Top