TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Toucan Solutions – videokonferencer og ringeklokker

Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.

forfatter
Publiceret 13/07/2022 - 12:05

Trådløse ringeklokker, overvågningskameraer eller webkameraer? Toucan Solutions er for nylig blevet introduceret i Norden, og de har alt det og mere til. På den ene side laver de videodørklokker, spotlyskameraer og sikkerhedskameraer, trådløse, naturligvis. På den anden side laver de konferencehøjttalere, webkameraer og videokonference-systemer.

119811 conference 1920x1920 2
Toucan Solutions videokonference

Der findes højttalere og kameraer til mødelokaler og mindre udgaver til hjemmekontoret, som med en enkel brugerflade skal være lette at bruge – selv for dem med en knap så veludviklet teknisk forståelse, må vi håbe.

119813 lifestyle 2 1920x1920 3
Hjemmekontor

Webkameraerne kan monteres på skærmen eller et stativ og har 1080 HD-opløsning. Man kan tilslutte en trådløs højttaler med 2-vejs kommunikation for bedre lyd, og så har man et komplet og kompakt videokonference-setup på hjemmekontoret.

Kameraovervågning med Toucan-kameraer foregår med krypteret skylagring 24/7, og man behøver ikke abonnement for at vise eller lagre optagelser.

Produkterne fra Toucan er allerede klar til butikkerne.

WEB Toucan Home 199 1920x1280 4
Toucan Smart Home
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye lamper af gamle CD’er og fiskenet med 3D-print teknologi Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.
Smart overvågning og webkameraer Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend