TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Toucan Solutions – videokonferencer og ringeklokker

Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.

forfatter
Publiceret 13/07/2022 - 12:05

Trådløse ringeklokker, overvågningskameraer eller webkameraer? Toucan Solutions er for nylig blevet introduceret i Norden, og de har alt det og mere til. På den ene side laver de videodørklokker, spotlyskameraer og sikkerhedskameraer, trådløse, naturligvis. På den anden side laver de konferencehøjttalere, webkameraer og videokonference-systemer.

119811 conference 1920x1920 2
Toucan Solutions videokonference

Der findes højttalere og kameraer til mødelokaler og mindre udgaver til hjemmekontoret, som med en enkel brugerflade skal være lette at bruge – selv for dem med en knap så veludviklet teknisk forståelse, må vi håbe.

119813 lifestyle 2 1920x1920 3
Hjemmekontor

Webkameraerne kan monteres på skærmen eller et stativ og har 1080 HD-opløsning. Man kan tilslutte en trådløs højttaler med 2-vejs kommunikation for bedre lyd, og så har man et komplet og kompakt videokonference-setup på hjemmekontoret.

Kameraovervågning med Toucan-kameraer foregår med krypteret skylagring 24/7, og man behøver ikke abonnement for at vise eller lagre optagelser.

Produkterne fra Toucan er allerede klar til butikkerne.

WEB Toucan Home 199 1920x1280 4
Toucan Smart Home

Annonce
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

Veldresseret Hvordan klarer en robotstøvsuger sig midt i flyttekasser og pakkematerialer? Æder den alt på sin vej, eller formår den at holde rent alligevel?
Tag kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser helt så lave tal som normalt i november, vil det nok ikke vare længe, før vinteren er over os. Og med vinter og kulde følger høje elregninger.
Philips Hue på juletræet Signify har netop lanceret Philips Hue Festavia, som er en smart lyskæde til juletræet.
Smart varmepanel sparer penge Den kolde årstid betyder højere strømforbrug, men med app-styring kan du selv tage kontrollen over din elregning.
Lige om lidt vil Philips Hue kunne snakke med alle Smart Home-produkter Matter-standarden, som skal gøre det lettere for Smart Home-produkter at fungere sammen, er nu blevet officielt lanceret. Og Matter er på vej til næsten alle Philips Hue-produkter, fortæller producenten.
IKEA Dirigera styrer dit Smart Home Den nye IKEA Home smart-app styrer flere smart-produkter.
Følg Lyd & Billede