Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Toucan Solutions – videokonferencer og ringeklokker

Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.

Skrevet af / 13/07/2022 - 12:05
Toucan Solutions – videokonferencer og ringeklokker

Trådløse ringeklokker, overvågningskameraer eller webkameraer? Toucan Solutions er for nylig blevet introduceret i Norden, og de har alt det og mere til. På den ene side laver de videodørklokker, spotlyskameraer og sikkerhedskameraer, trådløse, naturligvis. På den anden side laver de konferencehøjttalere, webkameraer og videokonference-systemer.

119811 conference 1920x1920 2
Toucan Solutions videokonference

Der findes højttalere og kameraer til mødelokaler og mindre udgaver til hjemmekontoret, som med en enkel brugerflade skal være lette at bruge – selv for dem med en knap så veludviklet teknisk forståelse, må vi håbe.

119813 lifestyle 2 1920x1920 3
Hjemmekontor

Webkameraerne kan monteres på skærmen eller et stativ og har 1080 HD-opløsning. Man kan tilslutte en trådløs højttaler med 2-vejs kommunikation for bedre lyd, og så har man et komplet og kompakt videokonference-setup på hjemmekontoret.

Kameraovervågning med Toucan-kameraer foregår med krypteret skylagring 24/7, og man behøver ikke abonnement for at vise eller lagre optagelser.

Produkterne fra Toucan er allerede klar til butikkerne.

WEB Toucan Home 199 1920x1280 4
Toucan Smart Home

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top