Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

To kulsyremaskiner i premium-klassen

Pionererne SodaStream tager et skridt ind i premium-segmentet med lanceringen af ensō, og Sage - mest kendt for sine kaffemaskiner - har lanceret sin første InFizz Fusion-kulsyremaskine.

Skrevet af / 30/03/2024 - 09:05
To kulsyremaskiner i premium-klassen

SodaStream lancerer ensō, en kulsyremaskine i rustfrit stål designet af den japanske designer Naoto Fukusawa, og går dermed ind i premium-segmentet med en maskine, der ifølge virksomheden kombinerer eksklusiv form med unikke funktioner, herunder Snap & Lock til nem isætning af flasker og det patenterede Quick Connect-system til praktisk montering af flasker.

SodaStream ensō. (Foto: SodaStream)

For mig er design det, der skaber et gnidningsløst forhold mellem mennesker, genstande og miljøet. Med ensō er nytte og skønhed kombineret i ét, hvor skønhed også er en funktion,” siger Naoto Fukusawa, designer af ensō.

Maskinen leveres med en opvaskemaskine-sikker flaske med en aftagelig rustfri stålbund for lettere rengøring, samt et rustfrit stållåg, der matcher maskinen.

SodaStream ensō. (Foto: SodaStream)

Ensō er en unik kulsyremaskine med et tidløst design, der er et statement i dit hjem. Maskinen kombinerer det bedste fra to verdener, hvor eksklusivt design møder markedets bedste premiumfunktioner i et harmonisk ægteskab,” siger Jörn Viefhus, CEO for SodaStream Nordics.

Sage InFizz Fusion. (Foto: Sage)

Kulsyremaskine fra Sage

Sage lancerer InFizz Fusion, som er forfriskende bobler, smart teknologi og æstetisk design i ét. Kulsyre er ikke længere kun til vand, siger virksomheden og tilføjer, at det nu er muligt at tilsætte kulsyre til alle slags kolde drikke – juice, te, vin og cocktails.

Hemmeligheden ligger i låget, fortæller Sage og forklarer, at FusionCap-låget giver brugeren fuld kontrol over kulsyreindholdet. Hurtigt eller langsomt, afhængigt af hvilken type drik, der skal have kulsyre. FusionCap bliver også siddende på flasken hele tiden for at bevare så meget kulsyre som muligt – både under processen og bagefter, når flasken sættes i køleskabet. Det skyldes, at låget har en smart “Easy twist & lock”-funktion, som sikrer, at trykket ikke forsvinder, før du vælger at skrue låget af og nyde indholdet.

Sage1 Sage2 Sage3 Sage4
<
>
Sage InFizz Fusion. (Foto: Sage)

Pris og tilgængelighed

SodaStream ensō lanceres i midten af april og koster 1.590 kroner.

Sage InFizz Fusion er tilgængelig nu i forskellige farver og koster 1.799 kroner.

Læs også Fint skum selv med plantebaseret mælk Sage lancerer nu Barista Touch Impress - en espressomaskine med en ny patenteret mælkeskummer, der er designet til at skumme både komælk og plantebaseret mælk til et fantastisk silkeblødt mikroskum.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top