Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

TipTraQ lover bedre søvn med kunstig intelligens

PranaQ lancerer TipTraQ, en løsning til sporing og forbedring af søvn. Det sker med medicinsk nøjagtighed og et personligt søvncoachingprogram drevet af kunstig intelligens.

Skrevet af / 05/02/2024 - 09:05
TipTraQ lover bedre søvn med kunstig intelligens

PranaQ har lanceret TipTraQ, et banebrydende apparat, der går et skridt videre end traditionel søvnmonitorering og tilbyder en omfattende løsning til diagnosticering og monitorering af respiratoriske søvnforstyrrelser, herunder søvnapnø, og forbedring af søvnen som helhed.

TipTraQ analyserer brugerspecifikke søvntendenser, tilbyder sporing i realtid og giver et personligt søvncoachingprogram drevet af AI, siger virksomheden. PranaQ tilføjer, at streng testning og verificering udført af førende medicinske institutter har bekræftet enhedens præcision i analyse af søvnvejrtrækning (inklusive snorken), vurdering af søvnstadium og sporing af den samlede søvntid.

“Vores bærbare medicinske udstyr indeholder en avanceret algoritme til behandling af biosignaler, som vi mener repræsenterer fremtiden for IoMT (Internet of Medical Things),” meddeler PranaQ, som endnu ikke har oplyst noget om lanceringsdato og pris.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top