Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Smarte gasgriller fra Weber – i flagskibsserien Summit

Weber udvider sit sortiment af smarte gasgriller ved at lancere de første modeller i flagskibsserien Summit.

Skrevet af / 28/05/2024 - 12:30
Smarte gasgriller fra Weber – i flagskibsserien Summit

Webers sortiment af smarte gasgrill består i øjeblikket af omkring ti forskellige modeller i indgangsserien Spirit (med priser fra 7.999 kroner) og premiumserien Genesis (med priser fra 20.999 til 44.999 kroner), og nu lancerer de deres første smarte modeller i flagskibsserien Summit.

To nye funktioner i Summit-modellerne er en integreret touch-skærm og en nedadvendt infrarød brænder, som giver f.eks. bøffer en hjælpende hånd. Der er et indbygget rotisseri, og du har mulighed for at købe en stor grillindsats, pizzasten, wok og andre skræddersyede grillredskaber for at gøre produktet endnu mere alsidigt.

Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill1 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill2 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill3 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill4 Weber-SummitFS38XS_Smart_Gasolgrill5
<
>
Weber Summit Smart FS38X. (Foto: Weber)

Smart styring

Brugerne har mulighed for at styre deres Summit Smart enten via den indbyggede touch-skærm eller via deres smartphone (ved hjælp af Weber Connect-app’en), og Webers SmartControl-teknologi omfatter muligheden for at fjernjustere og overvåge grillens temperaturindstillinger og få besked, når maden er klar.

Du kan også vælge din foretrukne grillmetode – direkte eller indirekte – og få instruktioner om, hvor du skal placere din mad på grillen. Og du kan få oplysninger om, hvor meget gas du har tilbage, og hvornår det er tid til at skifte gasflasken.

Der medfølger smarte målepinde, som gør det nemt at overvåge tilberedningsprocessen via din smartphone, holde styr på temperaturer og få besked, når maden er klar til at blive vendt, færdiggrillet og klar til servering. Du kan tilmed også få adgang til guidede opskrifter på touchskærmen eller på din mobiltelefon via Weber Connect-app’en.

Weber Summit Smart er udstyret med en 19,05 kW hovedbrænder (til de fem brændere i grillen), en 3,52 kW sidebrænder og en 4,69 kW nedadrettet infrarød brænder. Den primære grilloverflade er 48,9 x 90,8 cm (4.394 cm²), og den øverste rist har et areal på 2.400 cm². Grillens mål er 133 x 190 x 68,5 cm (H x B x D – med låget lukket), og vægten er 125 kg.

Pris og tilgængelighed

Weber Summit Smart FS38X fås i rustfrit stål eller porcelænsemalje og koster fra ca. 49.999 kroner. Grillen er netop lanceret, og du kan læse mere om den og finde forhandlere på Webers hjemmeside.

Læs også Grillens schweizerkniv En elektrisk grill, som bliver rigtig varm, og hvor du kan bruge halvdelen af grillen til at lave mad på andre måder. Perfekt til altanen?
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Scroll to Top