Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Sikkerhedskameraet Aqara E1 ser 360 grader rundt

Det nye overvågningskamera fra Aqara har indbygget lagring og intelligens for et sikrere privatliv.

Skrevet af / 15/11/2023 - 15:53
Sikkerhedskameraet Aqara E1 ser 360 grader rundt

De dage er forbi, hvor man skulle have dyre abonnementer hos sikkerhedsfirmaer for at have overvågningskameraer derhjemme. Nu findes der mange smarte kameraer, som kan kobles til mobilen. Men mange af dem kræver dog et abonnement på en cloud-tjeneste, og spørgsmålet er, hvad der sker med dine videoer. Aqara lover, at alt kan forblive lokalt, hvis du ønsker det.

Det nye Camera E1 har en vidvinkellinse, og er det ikke nok, er den motoriseret, så den kan kigge 360 grader rundt. Enten kan det panorere rundt og spejde efter ubudne gæster, eller det kan reagere på bevægelse. Det kan endda reagere på lyd og f.eks. vende sig mod vinduet ved lyden af glas, der knuses.

Læs også Feriesikret hjem Sikkerhedskameraer, der rent faktisk viser dig, hvad der sker i hjemmet, og takket være Apple Homekit uden unødige månedlige omkostninger.

Kameraet har desuden indbygget intelligens til f.eks. at genkende mennesker og det kan køre ansigtsgenkendelse med Apple Home. Det er kompatibelt med Apple Home, Alexa og Google Home.

Foto: Aqara

Videoer kan enten lagres i Aqaras cloud-løsning eller i Apple Homekit Secure video, men hvis du vil være endnu mere privat, kan de lagres på et hukommelseskort i kameraet. Videoerne kan derefter sikkerhedskopieres til et netværksdrev. I hjemmetilstand kan kameraet programmeres til at vende mod væggen for ekstra sikkerhed.

Læs også Aqara Camera Hub G3 er sødt og praktisk Lad dig ikke narre af udseendet, kameraet har AI og kan panorere for at følge personer.

Kameraet filmer i 1.296p-opløsning, med H.264-kodet video og understøtter Wi-Fi ax.

Tilgængelighed

Aqara Camera E1 kommer på markedet i dag, men vi har endnu ikke kunnet opdrive prisen.

Læs mere hos Aqara

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Scroll to Top