Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Shark-husholdningsprodukter lanceres i Europa

Varemærket vil øge synligheden og investere i nye produktkategorier.

Skrevet af / 08/02/2024 - 17:50
Shark-husholdningsprodukter lanceres i Europa

Ved et stort lanceringsarrangement i Palma de Mallorca fortalte den amerikanske husholdningsgigant SharkNinja at man er i gang med en stor satsning. Nogle af deres Shark Clean-produkter kan i dag findes, hvis du søger på Amazon, eller langt nede på listen på prissammenligningssider. Men hvis du vil prøve dem i en fysisk butik, har du været nødt til at tage til Storbritannien. Det skal der laves om på med et indtog på det europæiske marked. Ud over at gøre eksisterende produkter tilgængelige i butikkerne blev der også præsenteret en række nye produkter.

Læs også Smartere køling denne sommer Stillestående varm luft gør dig træt og irritabel, men der er nemme måder at køle ned på med smarte funktioner.

Shark FlexBreeze Fan

(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Vi kan lige så godt starte med nyheden om, at de lancerer Shark Outdoor-serien med – som det fremgår af navnet – produkter til udendørs brug. Den første er FlexBreeze-ventilatoren, som meget passende lanceres her i foråret, i tide til den varme årstid. Ventilatoren er genopladelig, og batteriet holder i hele 20 timer, så du kan flytte rundt på den hele dagen uden at skulle holde pause og lede efter en stikkontakt og en forlængerledning. Den kan også nemt skifte mellem at blive brugt som gulvventilator eller bordventilator. Lidt ligesom Duux Whisper Flex Ultimate, som vandt vores test af smarte ventilatorer sidste sommer. Under demonstrationen bemærkede vi det lave støjniveau, og at den blæste godt selv på 10-15 meters afstand. Hvis du vil have ekstra køleeffekt, kan du tilslutte en vandslange og få en dejlig tåge (Instacool misting), der giver en forfriskende følelse i varmen.

Shark Steam & Scrub

(Foto: Shark)

Der er også kommet en forbedret dampmoppe med den fordel, at den både skrubber og bruger damp, hvilket er mere effektivt og gør, at man undgår at skulle bruge unødvendige kemikalier. Den nye model er lettere, har en aftagelig vandtank, så den er nemmere at fylde op, og et LED-lys, som gør det nemmere at se pletterne. Steam Blaster er også ny og giver et ekstra pust af damp, når du har brug for at tackle særligt genstridige pletter.

Shark Matrix Robot

(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Shark lancerede også en robotstøvsuger, som virkede lovende, da vi så den i aktion. Matrix Robot bruger 360-graders LiDAR til at kortlægge omgivelserne og undgå objekter. Den både støvsuger og mopper, og ud over almindeligt snavs kan den også håndtere dyrehår uden at blive tilstoppet. Når den er færdig med arbejdet, tømmer den snavset ned i ladestationen. For at sikre, at den ikke overser noget, gør den rent i en “matrix”, dvs. at den først afgrænser rummet ved at køre i begge sider. Men det vi var mest interesserede i, er, at den kan håndtere trin på op til 4 cm, noget som de fleste robotstøvsugere ikke kan.

Shark Neverchange 5

(Foto: Jonas Ekelund, L&B Home)

Firmaet viste også en ny generation af luftrensere. De er selvfølgelig udstyret med luftkvalitetsmålere, som løbende tilpasser luftstrømmen til forureningsniveauet. Og de er i stand til at rense lejligheder af normal størrelse. Men det, der fik os til at løfte øjenbrynene, var, at de hævder, at HEPA-filteret holder i hele 5 år! Det, vi opdagede i vores store test af luftrensere, var, at filtrene ofte kun holder i seks måneder, hvilket gør dem meget dyre at eje i det lange løb. Vi ser frem til at teste dette i den virkelige verden.

 

På nuværende tidspunkt har vi ikke modtaget lanceringsdatoer, priser eller information om, hvilke produkter der vil blive tilgængelige i Skandinavien. Vi vender tilbage med opdateringer.

Læs også 6 luftrensere der redder indeklimaet Allergener, dampe og lugte er alle uønskede i hjemmet, og moderne luftrensere er den enkle løsning.
Lyd & Billede præciserer, at rejseomkostningerne til denne reportage blev betalt af producenten.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top