TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Rutiner klar til Google Assistent i Danmark

Med den nye funktion, kan brugeren udføre flere handlinger med samme kommando.

forfatter
Publiceret 14/07/2020 - 12:06

Rutiner har været længe efterspurgt blandt de danske brugere, skriver Google i en pressemeddelelse. Men nu skulle funktionen altså være på vej ud til alle brugere af Googles digitale assistent, Google Assistent.

Ifølge Google kan rutiner være med til at gøre morgenrytmen mere smidig, hjælpe med at gøre huset klar til at træde ind i – eller lukke ned for dele af huset inden sengetid.

“Google Assistent er sat i verden for at gøre hverdagen nemmere og hjælpe med konkrete gøremål – sådan at vi kan tale mere og trykke mindre. Med ‘Rutiner’ tager vi forhåbentlig endnu et skridt i den retning. Det har været efterspurgt længe, så vi er glade for at kunne introducere det til brugerne,” siger Jesper Vangkilde, Googles danske kommunikationschef.

Kort fortalt er der to former for rutiner, skriver Google i deres pressemeddelelse: Forudindstillede og tilpassede.

De seks forudindstillede er:

Godmorgen
Sengetid
Jeg tager hjemmefra
Jeg er hjemme
På vej til arbejde
På vej hjem

Når det gælder tilpassede rutiner, er der fri leg for brugeren af det smarte hjem i form af støvsugere, gardiner osv.

Via dette link kan du læse mere om, hvordan du selv opsætter dine egne rutiner og bruger dem i din hverdag.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Det er en nyhed der er over en uge gammel 🙂

Nye lamper af gamle CD’er og fiskenet med 3D-print teknologi Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.
Smart overvågning og webkameraer Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend