Nyhed

Plænerobotten kan lejes

Smart-have: Robotplæneklipperen passer græsplænen - og leasingfirmaet passer robotten.
forfatter

Hvis din drøm om afslapning i haven i weekenden ikke omfatter at bruge tiden bag styret på en plæneklipper, kan en robotklipper være fristende. Men også dyr.

Det har de fundet en løsning på hos Huqvarna. De tilbyder nemlig en pakkeløsning, hvor man leaser en Husqvarna Automower efter eget valg til en fast månedlig pris. Leasingperioden er for tre år.

Ud over plæneklipperen får man installation af styrekabler med i prisen. Og går robotklipperen i stykker, bliver den repareret. Man behøver heller ikke tænke på vinteropbevaring, da den er med i prisen.

Efter leasingperioden kan man købe den leasede plæneklipper for restværdien eller opgradere til en ny – og en leasingaftale. Prisen afhænger af modellen, men starter ved 465 kroner om måneden.

Husqvarna.dk

Plæneklipperen opstaldes for vinteren, og service er  med i prisen. (Foto: Husqvarna)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.