Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyt Samsung kølefryseskab har 32-tommers skærm

På CES 2023 i januar præsenterede Samsung sit nye kølefryseskab Bespoke 4-Door Flex med Family Hub+, som er udstyret med en 32-tommers skærm - nu er det på markedet i USA.

Skrevet af / 09/07/2023 - 09:00
Nyt Samsung kølefryseskab har 32-tommers skærm

Samsung lancerade sit første Family Hub kølefryseskab i 2016, og nu er de nået frem til 8. generation. Det adskiller sig bl.a. fra den oprindelige model ved at være udstyret med et 32-tommers display mod forgængerens 21,5 tommer. Denne nye model er også det første Samsung køle-fryseskab, der understøtter Matter. Eksisterende Family Hub 2.0 og nyere vil blive opgraderet til at blive Matter-kompatible i juli, har Samsung meddelt.

Bespoke betyder skræddersyet, så du vil formentlig kunne vælge et andet look end en kulsort glas foroven og en underdel i rustfrit stål. (Foto: Samsung)

Køleskabet rummer 481 liter og fryseren 173 liter, og produktet er 91 cm bredt, 180 cm højt og 75 cm dybt (der findes også en 60 cm dyb model).

Samsung har solgt tre millioner Bespoke-køleskabe på verdensplan, siden produktlinjen blev introduceret, og fra i år består serien af 15 produktkategorier, som er tilgængelige i 52 lande.

Samsung har tidligere annonceret lanceringen af Bespoke 4-Door Flex med Family Hub+, nye side-by-side og kombinerede kølefryseskabsmodeller, som forventes at komme til Skandinavien i 2024.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

Robotplæneklipper til budgetpris

Hurtig kombineret vaskemaskine/tørretumbler fra LG

Sikkert hjem med nyt sensorsystem fra Philips

0
Scroll to Top