Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nye produkter til kæledyr fra Xiaomi

Snart kommer to nye smart home-produkter fra Xiaomi til Danmark, og denne gang er målgruppen husstandens firbenede venner.

Skrevet af / 31/08/2022 - 14:14
Nye produkter til kæledyr fra Xiaomi

Xiaomi Smart Pet Feeder er et af de to første kæledyrsprodukter, som kommer til Danmark. Det er en automatisk madskål, der hovedsageligt er til katte og hunde. Foderautomaten har plads til op til 3,6 liter mad, der svarer til 1,8 kilo tørfoder – hvilket er nok til at fodre en mindre kat eller hund i 20 dage.

Hvis man skulle være uheldig at komme ud for strømnedbrydelse, kan den også køre på AA-batterier som back-up, forsikrer producenten.

Den automatiske dyse fordeler mad i den indbyggede skål, med flere forskellige foderindstillinger, som kan ændres fra Xiaomi’s Home app. Der kan man ændre fordelingen af mad, holde styr på hvornår, der skal genopfyldes mad, samt indstille hvilket tidspunkt, og med hvilke tidsintervaller, der skal fodres.

xiaomi petfeeder
(Foto: Xiaomi)

Vandskål med rindende vand

Det andet produkt, som Xiaomi lancerer til kæledyr, er Xiaomi Smart Pet Fountain, som er en vandskål med løbende vand. Den kan rumme op til to liter vand, hvilket svarer til en fuldvoksen kats behov i 4-7 dage. Igennem app’en kan man overvåge vandets status.

Produkterne sælges i Danmark i efteråret 2022. Lokale priser vil blive annonceret i forbindelse med salgsstart, oplyser Xiaomi.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

Sensorer og indbygget vægt forenkler bagningen

Billigere Arlo-overvågningskameraer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top