Bil & Mobilitet Computer Fitness Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny smart elektrisk tandbørste guider din tandbørstning

Oral-B iO10 bruger kunstig intelligens til at guide dig i realtid, når du børster dine tænder. Sådan skal du kunne undgå at misse områder i munden.

Skrevet af / 13/10/2022 - 18:00
Ny smart elektrisk tandbørste guider din tandbørstning

Jo dårligere du er til at børste tænder, desto flere penge må du bruge hos tandlægen på tandrensning, eller når du har fået huller i tænderne.

Men med den nye smarte Oral-B iO10 elektriske tandbørste får du hjælp fra kunstig intelligens til at børste tænderne bedre. Forhåbentlig kan du dermed undgå de allerdyreste besøg hos tandlægen.

Den største nyhed i den forbindelse er iOSense, tandbørstens magnetiske oplader, der samtidig fungerer som hub og i realtid guider dig til hvordan, hvor og hvornår du skal børste dine tænder for at få den optimale rengøring.

Seks lysfelter på opladeren repræsenterer således forskellige zoner i munden, og går fra blå til hvid, når du er færdig med at børste den respektive børstezone. Når alle lys er hvide, har du børstet alle områder længe nok.

Oral-B iO10
En lille smiley på tandbørstens display viser dig, når du har børstet dine tænder rigtigt og længe nok. (Foto: Oral-B)

Børster man for hårdt lyser iOSense op med rød farve, så du ved, at du skal spare lidt på kræfterne.

Oral-B tilbyder også en app, der holder styr på dine mål og kan give feedback efter hver tandbørstning, ligesom app’en også gemmer børstehistorikken.

Oral-B iO10 kan købes nu. Den anbefalede pris er 3.299 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top