TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Ny smart elektrisk tandbørste guider din tandbørstning

Oral-B iO10 bruger kunstig intelligens til at guide dig i realtid, når du børster dine tænder. Sådan skal du kunne undgå at misse områder i munden.

forfatter
Publiceret 13/10/2022 - 18:00

Jo dårligere du er til at børste tænder, desto flere penge må du bruge hos tandlægen på tandrensning, eller når du har fået huller i tænderne.

Men med den nye smarte Oral-B iO10 elektriske tandbørste får du hjælp fra kunstig intelligens til at børste tænderne bedre. Forhåbentlig kan du dermed undgå de allerdyreste besøg hos tandlægen.

Den største nyhed i den forbindelse er iOSense, tandbørstens magnetiske oplader, der samtidig fungerer som hub og i realtid guider dig til hvordan, hvor og hvornår du skal børste dine tænder for at få den optimale rengøring.

Seks lysfelter på opladeren repræsenterer således forskellige zoner i munden, og går fra blå til hvid, når du er færdig med at børste den respektive børstezone. Når alle lys er hvide, har du børstet alle områder længe nok.

Oral-B iO10
En lille smiley på tandbørstens display viser dig, når du har børstet dine tænder rigtigt og længe nok. (Foto: Oral-B)

Børster man for hårdt lyser iOSense op med rød farve, så du ved, at du skal spare lidt på kræfterne.

Oral-B tilbyder også en app, der holder styr på dine mål og kan give feedback efter hver tandbørstning, ligesom app’en også gemmer børstehistorikken.

Oral-B iO10 kan købes nu. Den anbefalede pris er 3.299 kroner.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

Nul huller! Oral-B iO10 bruger kunstig intelligens til at guide dig i realtid, når du børster dine tænder.
Dobbelt så lang driftstid for Arlo Batteritiden får et boost og holder dobbelt så længe.
Lyd og lys i vintermørket: Ny højttaler fra IKEA og Sonos Det måtte jo komme: En gulvlampe med indbygget højttaler! SYMFONISK gulvlampehøjttalere kommer i januar.
Det er jul, det er smart Kom i julestemning med Philips Hue. Vi har testet den smarteste juletræskæde til dato.
Veldresseret Hvordan klarer en robotstøvsuger sig midt i flyttekasser og pakkematerialer? Æder den alt på sin vej, eller formår den at holde rent alligevel?
Tag kontrollen med Energy IQ Selv om termometeret ikke viser helt så lave tal som normalt i november, vil det nok ikke vare længe, før vinteren er over os. Og med vinter og kulde følger høje elregninger.
Følg Lyd & Billede