TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Mere udendørsbelysning fra Philips Hue

Signify har løftet sløret for to nye Philips Hue udendørslamper.

forfatter
Publiceret 26/01/2022 - 10:30

Selvom vinterkulden stadig ligger som en våd dyne henover landet, er der varmere og lysere tider på vej. Og det betyder mere tid udendørs og i haven, som firmaet bag de smarte Philips Hue-produkter, Signify, gerne vil oplyse på nye måder.

Signify er således klar med to nye produkter, der udvider Philips Hue udendørssortimentetet.

Det gælder først og fremmest Philips Hue Inara, der er en ny væglampe, som ifølge producenten “fremhæver glødepærens varme lys”.

Den sorte lampe i vintage-stil har alle de smarte funktioner du kender fra Philips Hue men med et klassisk udtryk.

Philips Hue Inara
Philips Hue Inara Filament væglampe. (Foto: Signify)

“Inaras dæmpbare varme hvide lys tilføjer elegance til terrassen eller verandaen, når du byder gæster velkommen og skaber den rette atmosfære til hyggeligt samvær udendørs,” lover producenten i deres pressemeddelelse. Det vil vi så se frem til.

Et andet nyt produkt er Philips Hue Calla piedestalen i rustfrit stål, der udvider den eksisterende Philips Hue lavvolts-serie. Lamperne er designet til at lyse op og vise vej i haven, og Signify lover, at systemet er let at sætte op og udbygge. Den skal blot tilsluttes det medfølgende forlængerkabel til dine eksisterende Philips Hue lav-volts-lamper.

Philips Hue Calla Product
Philips Hue Calla piedestal i rustfrit stål. (Foto: Signify)

Pris og tilgængelighed

Begge nye produkter kan købes fra d. 8. februar. Philips Hue Inara Filament væglampe kommer til at koste 749 kroner, mens Philips Hue Calla piedestal i rustfrit stål koster 1.049 kroner.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotplæneklippere er næste skridt for Segway Lover perfekt klippet græsplæne uden behov for kanttråd.
Smart hjælpemiddel til hjemmedyrkere Nyd friskplukkede grøntsager hele året rundt takket være smart app-styret indendørs have.
Guds gave til hjemmet? I 2015 blev robotstøvsugeren årets julegave, og fra at være et produkt, der primært tiltrak teknologientusiaster, er robotstøvsugeren blevet en del af mange hjem.
Hej, Sonos! Spil for mig! Sonos er klar med sin egen stemmestyring til juni. Foreløbig uden kontrol af Tidal og Spotify.
Overvågning overalt Arlo Go 2 kommer med 4G og Full HD video.
Ny røgalarm til det smarte hjem Schneider Electric lancerer en trådløs, intelligent røgalarm, som giver besked via mobilen samt et akustisk alarmsignal ved røg- og varmeudvikling i boligen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend