Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Luftkølet stavmixer fra Bosch med keramisk kobling

Boschs nyeste stavblender ErgoMaster Series 6 er den første med en luftkølet motor og en keramisk forbindelse mellem motoren og blenderfoden.

Skrevet af / 01/06/2023 - 14:00
Luftkølet stavmixer fra Bosch med keramisk kobling

Stavblenderen er et alsidigt køkkenprodukt, som har udviklet sig på mange måder siden introduktionen i 1950’erne, med skarpere knive, stærkere motorer og mere tilbehør, og nogle modeller er blevet ledningsfri.

Hvis man søger efter stavblendere på Pricerunner eller Prisjagt, får man mere end 500 produkter, men hvis man krydser af i feltet “ledningsfri”, får man kun få hits. Der udvikles med andre ord stadig nye produkter med ledning, og det seneste eksempel er Bosch ErgoMaster Series 6, som blev lanceret i begyndelsen af året som den første stavblender på markedet med en luftkølet motor (for at mindske risikoen for overophedning) og en keramisk kobling mellem motor og blenderfod (for at gøre den mere holdbar end plast).

Bosch ErgoMaster Series 6 med forskelligt tilbehør (Foto: Bosch).

ErgoMaster Series 6 er udstyret med trinløs hastighed, der justeres ved hjælp af den store tænd/sluk-knap, og integreret børnesikring. Et innovativt produkt med en effekt på op til 1200 W.

– Uanset om du blander, pisker, hakker, skærer eller river, er det vigtigt, at stavblenderen gør din madlavning lettere, og at resultatet bliver rigtig godt. Samtidig skal man kunne stole på blenderens ydeevne. I ErgoMaster Series 6 er koblingen mellem motorenheden og mixerbasen lavet af et holdbart keramisk materiale. Koblingen overfører motorkraft til knivene uden slid – i modsætning til en stavblender med plastikdele,” siger Johan Stendin, Category Manager hos Bosch.

Den nye stavblender fra Bosch er også udstyret med et nyt knivsystem, der sikrer samspillet mellem Flow Booster-blenderfoden og en kniv med fire skarpe knive for at garantere et optimalt flow af ingredienser og lavt sug.

Pris og tilgængelighed

Bosch ErgoMaster Series 6 er tilgængelig nu og kan fås i butikkerne fra 1.090 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top