Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

LG’s luftvarmepumpe med dobbelte vinger

LG introducerer en ny luftvarmepumpe kaldet Dualcool, med dobbelte vinger, hvor det nederste luftudtag kan slukkes for en jævnere luftstrøm.

Skrevet af / 08/03/2024 - 12:15
LG’s luftvarmepumpe med dobbelte vinger

LG’s nye Dualcool luftvarmepumpe har to luftudtag – det ene er rettet nedad i rummet, mens det andet er rettet lidt opad for at sende luften mod loftet og ned langs væggene.

Den dobbelte udløbsstruktur er designet til at give hurtig og optimeret temperaturkontrol og blid, indirekte luftstrøm, der ikke får brugerne til at føle sig kolde, mens Dual Inverter-kompressoren sikrer, at klimaanlægget fungerer pålideligt på alle årstider.

Soft Air-funktionen, som LG siger, at de har udviklet som svar på forbrugerfeedback, indebærer, at den nederste vinge lukkes, så luften kun frigives gennem det andet udløb, hvilket betyder, at luftstrømmen i stedet for at blive rettet direkte mod rummet bevæger sig fra loftet ned langs væggene for en blødere oplevelse af luftstrømmen.

Luftstrømmens rækkevidde angives til at være 22 meter, hvilket er en stigning på 22 % i forhold til tidligere modeller. Human Detection Sensor betyder, at Dualcool registrerer afstanden mellem klimaanlægget og personer i rummet og ændrer luftstrømstilstanden (direkte eller indirekte) i overensstemmelse hermed.

Proaktiv energibesparelse

LG Dualcool har en energimærkning på A+++, og brugerne kan spare energi ved at indstille mål for elforbruget med kW Manager, som via LG ThinQ-appen muliggør overvågning af energiforbruget i realtid og advarer brugeren, hvis det indstillede mål bliver overskredet. Ved regelmæssigt at overvåge elforbruget og analysere driftsoplysninger kan kW Manager bestemme de mest energieffektive driftsindstillinger for en række forskellige scenarier, siger LG.

Derudover indstiller Human Detecting Sensor automatisk klimaanlægget til energibesparende tilstand, hvis der ikke er nogen i rummet. Samtidig kan funktionen til registrering af åbne vinduer også forhindre energispild og aktivere energibesparende tilstand, hvis temperaturen i rummet pludselig stiger eller falder (Dualcool kan selvfølgelig både varme og køle).

Vores nyeste LG Dualcool-klimaanlæg til boliger er designet til at give optimal indendørs komfort på alle årstider,” siger James Lee, direktør for Air Solution Business Unit hos LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

Pris og tilgængelighed

LG’s nye Dualcool vil blive vist frem på MCE 2024 (en af Europas største messer for varme, ventilation og aircondition) i Milano, Italien, den 12.-15. marts. Produktet vil blive lanceret i Italien samt nogle andre EU-lande i april. Om det kommer til de nordiske lande, og hvad det kommer til at koste, ved vi ikke i skrivende stund.

LG har i øjeblikket ikke noget aktivt salg af aircondition i Norden, men for omkring ti år siden havde de relativ fin succes med deres Nordic Prestige-model, som blev udnævnt til den bedste luftvarmepumpe, der nogensinde er testet af den svenske energimyndighed.

Læs også Elsmart varmepumpestyring Med Tado Heat Pump Connector bliver din varmepumpe smart, og holder styr på elregningen
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

Sensorer og indbygget vægt forenkler bagningen

Billigere Arlo-overvågningskameraer

Føntørrer der beskytter hovedbunden

Markedets mest effektive rengøringsmaskine

0
Lyd & Billede
Scroll to Top