Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

LG miniopvaskemaskine til et glas eller et krus

LG har præsenteret mycup - en kompakt opvaskemaskine beregnet til hurtig vask af et glas eller et krus.

Skrevet af / 30/12/2023 - 10:00
LG miniopvaskemaskine til et glas eller et krus

Ideen med mycup er at opfordre til at bruge almindelige glas og kopper i stedet for engangskrus, både på caféer, restauranter, kontorer og andre arbejdspladser.

Man placerer et glas eller et krus i (k)opvaskemaskinen og vælger derefter “Quick Wash” eller “Extra Wash” i mycup-app’en, afhængigt af tilsmudsningsgraden. Produktets display viser rengøringsprocessen, og man kan få en notifikation via app’en, når den er klar – hvilket virker lidt unødvendigt, da hele processen tager omkring 30 sekunder, hvis man vælger “Quick Wash”.

Begge rengøringsprogrammer bruger en vandtemperatur på 65 grader. “Quick Wash” bruger LG’s “Bubble-Jet”-teknologi, og programmet tager kun 30 sekunder. “Extra Wash” renser og tørrer mere grundigt, her bruges en vandstråle i flere retninger og varm luft.

LG mycup. Foto: LG

Den kompakte, brugervenlige LG mycup-opvaskemaskine renser krus hurtigt og effektivt og fremmer en bæredygtig livsstil, der beskytter vores planet for fremtidige generationer,” siger Lyu Jae-cheol, CEO for LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

LG mycup er 90 cm høj (uden display), 23 cm bred og 43 cm dyb, og den fremvises første gang på CES 2024 (9.-12. januar 2024) i Las Vegas.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top