Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Kenwoods nye foodprocessor Multipro OneTouch

Kenwood lancerer foodprocessoren Multipro OneTouch – der, præcis som navnet antyder, er forsynet med ikoner at trykke på i stedet for en drejeknap.

Skrevet af / 09/04/2024 - 16:00
Kenwoods nye foodprocessor Multipro OneTouch

Kenwood har et bredt udvalg af foodprocessorer i sortimentet under navnet Multipro. Og nu lancerer de en model, der betjenes via en række ikoner, man skal trykke på – Multipro OneTouch.

Den er bl.a. udstyret med indbygget vægt, timer og seks forudindstillede programmer (æltning af dej, knust is, purering, mixer, smoothies og Custom OneTouch, hvor brugeren kan tilpasse sine egne forudindstillede programmer).

Funktionen Express Serve gør det muligt at hakke og rive direkte på en tallerken, pande eller serveringsfad.

Vi lever i et højt tempo i dag, og dette produkt er designet netop til at levere perfekte resultater, fremskynde tilberedningsprocessen og spare tid. MultiPro OneTouch er både en foodprocessor og en blender, og den går ikke på kompromis med nogen af funktionerne. Ved at tilbyde både alsidighed og hjælp til madlavningen gør den det muligt hurtigt og nemt at tilberede måltider og drikkevarer med blot ét tryk,” siger Margita Westeus, Senior Brand Manager hos Kenwood.

Foodprocessoren leveres med en blender på 1,5 liter og et Eversharp-knivblad, som ifølge producenten holder 10 gange længere end standardknive (sammenlignet med Kenwood CHP80’s knivblad uden takker, testet på udstenede og tørrede dadler). Nogle modeller leveres også med en personlig blender, som kan rumme en portion.

Kenwood-MultiProOneTouch1 Kenwood-MultiProOneTouch2 Kenwood-MultiProOneTouch3
<
>
Kenwood Multipro OneTouch. Foto: Kenwood

Pris og tilgængelighed

MultiPro OneTouch er på markedet nu og koster fra ca. 1.500 kroner og opefter, afhængigt af model.

Læs også Kraftfuld foodprocessor i lille format Kenwood har lanceret MultiPro Go, en kraftfuld foodprocessor i mikrostørrelse.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

Scroll to Top