Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

IKEA Båtskär har alt til at bygge sommerens udekøkken

Ny serie med grill, vask, hylder og skabe til madlavning på terrassen.

Skrevet af / 13/03/2024 - 12:20
IKEA Båtskär har alt til at bygge sommerens udekøkken

Det er ved at være tid til at begynde at tænke på, hvordan vi vil tilbringe sommeren. Og hvis vi planlægger at tilbringe meget tid i haven og på terrassen, ville det så ikke være rart at kunne invitere venner over og tilberede al maden udenfor? Så har man brug for et udekøkken, og IKEA har udviklet Båtskär-serien af praktiske produkter til os.

Grundlaget for hele serien er grillen, som fås både som gasgrill og kulgrill. Gasgrillen har fire individuelt justerbare brændere, heraf tre grillsektioner og en grillplade til f.eks. smashburgere. En varmerist gør det muligt at holde maden varm, og et termometer i låget holder styr på varmen. Den har også en smart sidebrænder, hvor du f.eks. kan koge kartofler. Grillristen er i rustfrit stål.

IKEA Båtskär

Kulgrillen har en tilberedningsflade på 65×38 cm, og du kan fordele trækul og briketter i grillen for at skabe varmezoner til direkte eller indirekte tilberedning. Ventilationen justeres med to drejeknapper på fronten. Askeopsamleren kan trækkes ud, så den er nem at tømme. På hylderne under grillen er der plads til tilbehør, redskaber og fade. Dørene giver et ryddeligt udseende og beskytter mod snavs og regn.

IKEA_BATSKAR_kolgrill_PE919376 IKEA_BATSKAR_gasolgrill_PE920049
<
>
IKEA Båtskär gasgrill med sidebrænder

Serien omfatter også et bredt udvalg af skabe med bordplader i rustfrit stål, barborde, hylder og vaske med afløb, hvis du har vand og afløb. Dermed kan du opbygge dit køkken, som du ønsker det, inklusive køkkenøer. Her er nogle eksempler på færdige kombinationer til inspiration.

Priser og tilgængelighed

Båtskär kan købes nu. Priseksempler:

Gasgrill med sidebrænder 7.495 kr.

Kulgrill 5.195 kr.

Bord til vask 2.995 kr.

Har du altan, er dette et alternativ:

Weber Lumin Compact

Weber Lumin kan både grille, ryge og dampe.

En elektrisk grill, som bliver rigtig varm, og hvor du kan bruge halvdelen af grillen til at lave mad på andre måder. Perfekt til altanen?

Læs hele testen
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top