Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

Nyhed

Garmin Index BPM smart blodtryksmåler

Den første model fra Garmin er en fleksibel overarmsmodel med indbygget skærm.

Skrevet af / 29/02/2024 - 13:45
Garmin Index BPM smart blodtryksmåler

Garmin er nok mest kendt for GPS-navigation til biler, men de har også et omfattende program af alt fra cykelcomputere til træningsure og andre fitnessprodukter. Nu tager de skridtet over til rene sundhedsprodukter.

(Foto: Garmin)

De lancerer Garmin Index BPM, som er en blodtryksmåler til overarmen, den mest præcise type. I modsætning til traditionelle blodtryksmålere, hvor manchetten er forbundet til apparatet via en slange, sidder apparatet og skærmen direkte på manchetten.

Garmin er et velkendt navn inden for sundheds- og fitnessbranchen, og vi er glade for at kunne introducere Index BPM som endnu et værktøj, der hjælper dig med at tage fuld kontrol over dit helbred. Ved at bruge Index BPM som en del af Garmins større økosystem kan alle dine sundheds- og fitnessdata samles i Garmin Connect, hvilket giver dig et mere komplet overblik over din sundhed i én app,” siger Dan Bartel, global salgschef hos Garmin.

I modsætning til de fleste andre blodtryksmålere på markedet synkroniserer den data via Wi-Fi i stedet for Bluetooth, hvilket betyder, at du ikke behøver at have din telefon i nærheden, når du tager dit blodtryk.

Læs også De smarte gadgets, der reddede mit liv Smart-ure og andre sundhedstrackere kan ikke bare bruges til at tjekke din puls, og hvor mange skridt, du har taget. De kan faktisk også opdage sygdomme, så du kan få en rettidig diagnose.

I app’en kan du derefter se målehistorik, tendenser og andre sundhedsstatistikker, få påmindelser om at tage dit blodtryk og modtage ugentlige, månedlige eller årlige rapporter. De kan også deles med din læge som en PDF.

(Foto: Garmin)

Hvor de fleste konkurrenter kun kan holde styr på to brugere, kan du her have 16 brugere på én måler, og alle kan synkronisere data til deres egne Garmin-konti. Størrelsen på manchetten passer til arme med en omkreds på 22-42 centimeter.

Pris og tilgængelighed

Garmin Index BPM kan købes nu på Garmins hjemmeside til 1.399 kr.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Sikkerhedsløsning fra Yale

Nye robotter fra Ecovacs tager sig af vinduer og have

Foodprocessor med ikoner i stedet for drejeknap

Dreame lancerer første robotplæneklipper i Danmark

Den smarte lås indbygget i døren

iRobot videreudvikler sin bedst sælgende robotstøvsuger

Espresso med et snuptag

Samsungs nye AI-hvidevarer

To nye eksklusive kulsyremaskiner

0
Lyd & Billede
Scroll to Top