Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

FrazyBot er en robotbaseret drikkevaremaskine til hjemmet

FrazyBot vil gøre det muligt at lave skræddersyede specialdrikke derhjemme - fra kaffe til cocktails - med et tryk på en knap.

Skrevet af / 15/12/2023 - 09:05
FrazyBot er en robotbaseret drikkevaremaskine til hjemmet

Frazy er en amerikansk start-up virksomhed med fokus på skræddersyede café- og bar-drikke til hjemmet, og på CES 2024 (som finder sted fra 9.-12. januar i Las Vegas) vil de for første gang fremvise deres robot-drikkevaremaskine ved navn FrazyBot.

Ifølge virksomheden er FrazyBot verdens første robot-drikkevaremaskine, der laver drikkevarer derhjemme i bartender- og baristakvalitet ved tryk på en knap.

FrazyBot er modulopbygget og leveres med et basismodul, der har et touch-display og en vandbeholder, og derefter et antal drikkemoduler – hver især specielt designet til kaffe, te, cocktails eller mocktails (cocktails uden alkohol). Brugeren klikker drikkemodulet ind i basismodulet og indsætter ingrediens-boksen. Der kan bruges egen mælk og/eller alkohol.

Bestilles via hjemmesiden

Kunderne kan bestille præcis den type drik, de ønsker, fra Frazys hjemmeside, hvor der er taget højde for alle detaljer, uanset om det er en red velvet latte med et ekstra skud espresso og havremælk eller en jordbærmargarita med et strejf af lavendelsirup,” forklarer virksomheden og tilføjer, at de friske ingredienser pakkes i en lille, lufttæt kasse og sendes til kunden.

Engangsboksen sættes ind i maskinen sammen med vand eller udvalgt alkohol (afhængigt af typen af drik), og med et tryk på displayet skabes drikken som på en café eller bar – inklusive formaling af bønnerne, opskumning af mælken, saltning af kanten, latte art som hjerter eller karamel dryppet oven på flødeskummet.

Ingen anden maskine på markedet kan levere denne form for præcision og professionel præsentation, lyder det fra Frazy der tilføjer, at maskinen bagefter renser sig selv og bortskaffer eventuelle rester i engangsboksen.

Hjemmemaskiner har længe lovet at levere café- og bar-kvalitet på en enkel måde, men intet er kommet tæt på – før nu. Andre hjemmemaskiner er besværlige, drikkevarespecifikke og kræver normalt, at brugerne manuelt blander en lang liste af ingredienser, og er ofte svære at rengøre. Vores patenterede robotteknologi giver den mest autentiske oplevelse og skaber brugernes yndlingsdrikke derhjemme af friske ingredienser med et enkelt tryk på en knap. FrazyBot er den første maskine, der tilbereder din yndlingsdrink fra start til slut og leverer alt, hvad du ønsker, ned til mindste detalje, præcis som det blev bestilt,” siger Frazys CEO og grundlægger Balaji Krishnan.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smarte plæneklippere til budgetpris

Garmin lancerer blodtryksmåler

LG træder ind på badeværelset

Lås op med Apple Watch

Ny airfryer fra Wilfa

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

0
Scroll to Top