Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Den mest stille og effektive emhætte i Europa

Siemens har lanceret nye skrå emhætter i serien studioline, iQ700, som siges at være Europas mest støjsvage og effektive.

Skrevet af / 03/12/2023 - 09:00
Den mest stille og effektive emhætte i Europa

Trenden med åbne køkkener har øget behovet for emhætteløsninger, der lever op til de høje krav til både design, effektivitet og lavt støjniveau, påpeger Siemens og tilføjer, at de nye iQ700 studioLine-emhætter med skrå front ligger i top inden for alle tre kategorier.

Topmodellen LC91KLT65 med 59 dB (ved effektniveau 3 i recirkulationstilstand og med indbygget recirkulationsfilter og skorsten) er mere støjsvag end nogen anden emhætte, og med en maksimal effekt på op til 964 m3/t er den desuden den mest effektive i Europa og har energiklasse A+, oplyser Siemens.

Med et maksimalt sug på op til 964 m3/t i recirkulationstilstand og 1.000 m3/t i udsugningsfunktion har madosen ikke en chance, ikke engang ved stegning.

Wi-Fi-forbindelsen kombineret med climateControl-sensoren betyder, at emhætten registrerer mængden af damp og mados og automatisk justerer luftudskiftningen, og med cookConnect-systemet kan emhætten stadig styres manuelt via kogepladen. Med Home Connect-app’en kan alle funktioner styres med stemmekommando eller via en smartphone eller tablet.

App’en gør det også muligt at ændre belysningen, så man kan skabe sin egen farvepalet med emotionLight Pro og tilføje sine egne automatiske indstillinger – f.eks. kan emhætten tænde for yndlingsradiostationen, hver gang man tænder for den.

Pris og tilgængelighed

Den 90 cm brede Siemens LC91KLT65 kan fås fra december 2023, og prisen vil være omkring 14.000 kroner.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Roborock Qrevo S gør sig selv ren

Let installeret smart lås fra Aqara

Autentisk pizza på mindre plads

Bertazzoni tager patent på Air-Tec

Smart Home-produkter til kæledyr

Kølefryseskab med 438 farvekombinationer

Musik i farver fra WiZ

Husqvarnas robotplæneklippere får solcelleopladning

Dobbelt airfryer i kompakt format

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Scroll to Top