Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Cirrus X – ny steamer fra Steamery

I september kommer Steamery Cirrus X - en ny, håndholdt steamer, som effektivt skal glatte og opfriske dit tøj.

Skrevet af / 29/08/2023 - 12:00
Cirrus X – ny steamer fra Steamery

Steamery udvider nu sit sortiment af tøjplejeprodukter med Cirrus X, der beskrives som en håndholdt steamer med et unikt design. Den er udstyret med en strop til ophængning, en transparent vandtank på 85 ml og en frontplade i rustfrit stål. For de uindviede er en steamer beregnet til at glatte krøllet tøj og friske tøj og tekstiler op mellem vaske.

Steamery fortæller, at deres designteam har arbejdet på at udvikle denne steamer gennem de seneste to år, og resultatet er en kraftfuld steamer med en opvarmningstid på kun 20 sekunder og en dampkapacitet på 18-20 g/min.

Den nye steamer er udstyret med kalkfanger for at forebygge, at kalk sætter sig fast i systemet og reducerer ydeevnen. Den lave vægt og det slanke design betyder ifølge virksomheden, at steameren er ideel til brug i såvel hjemmet som på rejser. Cirrus X leveres med en Steaming Pad, som skal gøre det nemt at dampe detaljer som kraver, sømme, folder og manchetter.

Vi har lyttet til vores kunders feedback, og de ønsker en steamer, der er så brugervenlig og kraftfuld som muligt til en rimelig pris. Vi er meget tilfredse med, hvordan Cirrus X er blevet, og det er en utroligt god allround-steamer,” siger Frej Lewenhaupt, medstifter og CEO hos Steamery.

Steameren Cirrus X fra Steamery vil kunne fås i de tre farver Onyx, Cotton og Lilac. Foto: Steamery

Pris og tilgængelighed

Cirrus X kan købes fra den 18. september (i tre forskellige farver kaldet Onyx, Cotton og Lilac), og prisen er 1.000 kroner.

Om Steamery

Steamery er en skandinavisk tøjplejevirksomhed, der blev grundlagt i 2014 af Frej Lewenhaupt, Petra Ringström og Martin Lingner. I 2022 solgte virksomheden mere end 160.000 steamere, og den er på få år blevet et af de førende brands inden for tøjpleje.

Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spil Doom på din plæneklipper

Smartere hvidevarer fra Samsung

125 Gala Edition-tilbud i Mieles jubilæumsår

Jura X10 opdateret med Cold Brew

Trådfri robotplæneklipper med firehjulstræk

Shark på vej til Europa

Ninja satser på Europa

Glat hår uden varmeplader

AI-søvnforbedring med TipTraQ

En smart kattebakke

Husqvarna Nera plæneklipper til villa-haven

X30 Ultra er den nye topmodel fra Dreame Technology.

0
Scroll to Top