Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Avanceret helbredsvurdering

En smart vægt, som alle i hjemmet kan bruge til at være opmærksomme på deres vægt, skadelige viscerale fedtstoffer og overordnede metaboliske sundhed.

Skrevet af / 19/04/2023 - 08:00
Avanceret helbredsvurdering

Body Smart er navnet på firmaet Withings’ nye indgangsmodel i deres sortiment af smarte badevægte.

Selvom vi bor under samme tag og tilhører samme familie, er vi alle forskellige. Med Body Smart findes der specifikke programmer til bl.a. atleter og gravide, hvilket gør det muligt for alle familiemedlemmer at tilpasse vægten efter hver deres mål og forudsætninger. Op til otte brugere kan tilføjes, så familien behøver ikke være lille.

WITHINGS_BodySmart_FatMass_White-989x989 WITHINGS_BodySmart_HeartRate_Black-989x989 WITHINGS_BodySmart_MuscleMass_Black-989x989 WITHINGS_BodySmart_Weight_White-989x989
<
>
På displayet kan du naturligvis se din vægt. Men også din muskelmasse, fedtprocent, og puls. (Foto: Withings)

Vægt kan være et følsomt og betændt emne. På Body Smart findes der en farve-LCD-skærm med funktionen “Eyes Closed Mode”, hvilket betyder, at vægten ikke vises på skærmen, men kun registreres i app’en, hvis funktionen er aktiveret. På skærmen får brugeren i stedet motiverende beskeder og daglig information såsom antal skridt, luftkvalitet og vejr.

Body Smart
Visceralt fedt, eller mavefedt, omgiver de indre organer og er blevet knyttet til øget risiko for højt blodtryk, hjertesygdomme og diabetes. Med Body Smart kan brugerne måle visceralt fedt og forhåbentlig forstå deres generelle sundhed bedre, og også, hvis det er nødvendigt, tage skridt til at reducere risikoen for at udvikle hjertesygdom eller kroniske sygdomme. (Foto: Withings)

Body Smart giver ifølge producenten en præcis vægt- og kropsammensætningsanalyse samt avancerede sundhedsmålinger, såsom hjertefrekvens, visceralt fedt, metabolisk alder og basal stofskifte. Præcis som Body Comp og Body Scan bygger den smarte personvægt på Withings Precision Technology.

Body Smart anvender Multifrekvens BIA, som betyder, at enheden sender et svagt elektronisk signal gennem kroppen, som måler kropsvævets modstand, giver præcise, nøjagtige og konsekvente vægtmålinger med en +/- 50 grams nøjagtighed. Dette vil give dig som bruger adgang til avancerede sundhedsdata, via måling af vitale sundhedskriterier og løbende vurdering af sundhedstilstanden.

Ifølge oplysningerne vil Withings Body Smart snart også kunne måle basalt stofskifte (BMR). BMR er antallet af kalorier, som kroppen forbrænder i hvile, og giver værdifuld information om brugerens generelle metaboliske sundhed. BMR kan hjælpe brugeren med at forstå sin generelle sundhed bedre, og træffe gode beslutninger om kost og motion. Ved at sammenligne BMR med andre i samme aldersgruppe, kan Body Smart også beregne den metaboliske alder. Funktionerne vil blive gjort tilgængelige via en automatisk opdatering fra maj i år og fremad.

For at følge dine målinger, sundhedstrends og fremskridt over tid, tilslutter Body Smart sig Withings-app’en (tidligere Health Mate), som også kan give detaljerede vurderinger og sundhedsråd til daglig inspiration, og præsentere langsigtede fremskridt inden for din personlige sundhed. Ligesom de øvrige produkter i sortimentet er Body Smart også kompatibel med sundhedstjenesten WITHINGS+ (tidligere Health+), et værktøj, der yderligere kan bidrage til at forbedre brugernes sundhed. Tjenesten låser op for indhold som flere måleværdianalyser, dybere indsigt og udvidet vejledning, der dagligt kan motivere brugere til at opbygge sunde vaner, og dermed opnå langsigtede sundhedsmål.

Body Smart er tilgængelig på withings.com i farverne sort og hvid, og vil koste 99,95 euro. Senere i 2023 vil vi kunne finde produkterne hos forhandlere i Norden.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Matter version 1.3

Motormoppe fra Dyson

Et kamera til enhver vinkel

Ny monsterrobot fra Roborock

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Scroll to Top