TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Arlo lancerer overvågningskamera til indendørs brug

Det nye Essential Indoor Camera beskytter dit hjem 24 timer i døgnet.

forfatter
Publiceret 11/03/2021 - 08:45

Firmaet Arlo, der tidligere var en del af Netgear, er kendt for fremragende, men dyre overvågningsløsninger som for eksempel Arlo Pro 3.

Ovennævnte kamera koster i omegnen af 4.000 kr., hvilket er mere end blot et greb i lommen for de fleste. Men hvis du gerne vil forbedre sikkerheden i dit hjem uden at betale spidsen jetjager, skal du læse videre her.

Arlo har nemlig for få dage siden lanceret det såkaldte Essential Indoor Camera til blot 990 kr., der gør dig i stand til at overvåge dit hjem 24 timer i døgnet uden at gå på kompromis med trygheden.

Sammen med Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell, som vi skrev om for et par måneder siden, udgør det nye prisbillige overvågningskamera en ny serie af budgetvenlige produkter fra Arlo, som vi forventer at se udvidet i de kommende måneder og år.

Arlo Essential Indoor Camera
Arlo Essential Indoor Camera får flere funktioner, hvis man tegner et såkaldt Arlo Smart-abonnement, herunder kunstig intelligens, der kan skelne mellem mennesker og husdyr, samt muligheden for at lagre optagelser i skyen i op til 30 dage. (Foto: Arlo)

Beskytter hjemmet indefra

Som navnet antyder, er Essential Indoor Camera beregnet til indendørsbrug. Kameraet optager video i 1080p FHD og kommer med et meget følsomt nattesyn, så man kan få tydelige billeder og optagelser af, hvad der sker i hjemmet både dag og nat, lover Arlo i en pressemeddelelse.

Opfatter kameraet en bevægelse, får brugeren en advarsel direkte på sin mobiltelefon. Da kan du vælge at aktivere den indbyggede alarm eller at bruge kameraets mikrofon og højttaler til at tale med den person, der har forstyrret husfreden.

Arlo Essential Indoor Camera tilsluttes internettet direkte via Wi-Fi og har dermed ikke brug for en separat basestation ligesom de dyrere kameraer fra producenten.

Arlo Essential Indoor Camera
Kameraet kommer med et automatisk objektivdæksel, så du nemt kan slukke for kameraet for fuld kontrol over privatlivets fred. (Foto: Arlo)

Kontrol med privatlivet

Arlo Essential Indoor Camera har et automatisk objektivdæksel, så du nemt kan slukke for kameraet for fuld kontrol over privatlivets fred. Kameraets lyd og video kan deaktiveres, når du er hjemme, og tændes, når du forlader hjemmet. Funktionen kan justeres via Arlo-app’en eller indstilles, så den aktiveres automatisk ved hjælp af telefonens placeringsindstillinger.

Pris og tilgængelighed

Kameraet kan forudbestilles nu og bliver tilgængeligt i butikkerne fra den 1. april. Den vejledende pris i Danmark bliver som sagt på 990 kr.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nye lamper af gamle CD’er og fiskenet med 3D-print teknologi Lysproducenten Signify introducerer under navnet Philips MyCreation en kollektion af 3D-printede lamper i genbrugte og genanvendelige materialer.
Smart overvågning og webkameraer Toucan Solutions lanceres i Norden med smart-hjem-produkter.
Nye robotstøvsugere fra iRobot iRobot udvider sortimentet med to nye robotstøvsugere i mellemklassen.
Få solopgangen ind i soveværelset Midsommernyhederne fra Philips Hue byder på morgensol i soveværelset og lyse nætter på terrassen.
Måske den bedste robotstøvsuger Den temmelig dyre Roborock S7 MaxV Ultra er den smarteste robotstøvsuger til dato.
Gør rent ved hjælp af laser Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – der er sjovere ting end at gøre rent. Men heldigvis findes der mennesker, som faktisk gør deres bedste for at gøre det hele både nemmere og sjovere.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend