Search
Generic filters

Se, en ny iPod!

Apple lancerer en ny iPod. Det er måske ikke en helt tosset idé.

Det virker som en evighed siden Apple lancerede den første iPhone-model. Siden da er mobilen blevet en stadig større del af folks liv. Den har erstattet kalenderen, kameraet, de gamle Ericsson-telefoner, GPS’en, fjernbetjeningerne og selvfølgelig MP3-afspilleren.

Alt kan gøres med mobilen, som ikke alene er verdens mest brugte kamera, men også verdens mest brugte musikafspiller.

(Foto: Apple)

Så hvad skal man med en iPod?

Apple mener i hvert fald, at det er et marked for iPod, og lancerede forleden en ny version af iPod touch. Den ligner en iPhone, men det nærmeste, man kommer at ringe med den, er med FaceTime. Som nu er opdateret og understøtter samtaler mellem flere brugere.

Den lille touch-model er den syvende i rækken – og den kraftigste. Dens A10-processor understøtter f.eks. AR (Augmented Reality), og den fås i flere farver og med mellem 32 og 256 gigabyte lagerkapacitet.

(Foto: Apple)

Hvem er den beregnet til?

Børn f.eks. Det er nemlig ikke alle børn, der går rundt med sidste skrig i lommen. Men voksne kan også have brug for en iPod. Med en 4 tommers touch-skærm er den mindre og lettere end mobilen – rart for dem, der kan lide at løbe til musik.

Multitalent

Den nye touch er ikke billig, men den er meget billigere end en iPhone og kan stort set det samme. Man kan installere de samme apps og anvende den som musikafspiller, hvad enten man er Spotify- eller Tidal-bruger, ligesom den kan være en praktisk fjernbetjening til et trådløst anlæg eller en Apple TV – eller simpelthen bruges som en mikro-iPad.

(Foto: Apple)

Gaming

Den er også en håndholdt gaming-maskine, og Apple praler bl.a. af, at den nye iPod-model har tre gange hurtigere grafisk ydelse end før. Og til efteråret kommer der noget, som de kalder Apple Arcade. En gaming-tjeneste, hvor man abonnerer på spil, der kan downloades til iPod’en.

annonce

Priserne starter på 1.799 kroner for udgaven med 32 gigabyte. Hvis du vælger 128 gigabyte, skal du af med 2.699 kroner, mens udgaven med 256 gigabyte koster 3.599 kroner. iPod touch fås i seks farver: Space Grey, pink, guld, sølv, blå og (PRODUCT)RED.

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.
  Vi loves toplyd til lavpris.
  Logitech kapper kablet på sit gaming-hovedsæt, der er udviklet i samarbejde med profesionelle spillere.
  Sådan kommer Huaweis næste Mate 40-serie til at se ud.
  Den ser retro ud, men JBL 4349 er en splinterny tovejs studiehøjttaler – med en 12 tommers bas-enhed og et stort diskanthorn.
  Quick Charge 5 lover halv opladning af et typisk smartphonebatteri på bare fem minutter.
  Halvt oversat Amazon-website er lækket på nettet.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene

  MSi MAG272CQR

  Vejl.pris 3390 kr Biografoplevelse til dine spil
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.