Redaktionen anbefaler

Årets Bedste 2019-2020

Konto på Lyd & Billede

Log ind Abonnement Abonner på magasinet Support abonnement: Tlf:89 88 28 33 Kontakt os

Pladespillere

Den prisrimelige testvinder Debut Carbon kommer i en ny version, og den nyere Xtension 9 kommer endelig i en længe ventet entusiastudgave.

Pro-ject laver pladespillere i alle prisklasser. Den nye Xtension 9 (herover) er langt fra den dyreste, selv med en startpris på ca. 16.000 kr. Spilleren blev vist på High-End messen i München i 2013, og kommer først i butikkerne i februar.

Den har fået et massivt chassis, klædt i højglanslakeret oliven, mahogni eller sort lak og leveres med 9-tommers Evolution tonearm og indbygget Speed Box strømforsyning, med helstøbt aluminumstallerken og fornuftige fødder. Her er den vist i oliventræ og med støvlåg.
xtension9_3

Testvinderen Debut Carbon kommer i ny version, kaldet DC, og leveres fra nytår med opgraderet DC-motor. Pladespilleren med den nye motor, som angiveligt skal være mere stabil og give mere ro i lydbilledet, vil kunne fås i tre varianter. Grundversionen Debut Carbon DC med påmonteret Ortofon OM10-pickup kommer til at koste  ca. 3.500 kr.

En anden version er fiks og færdig, lige til at bruge med det samme. Den hedder Debut Carbon DC 2M Red, og den har en endnu bedre Ortofon-pickup påmonteret til ca. 4.000 kr. Endelig er der Debut Carbon DC Esprit til ca. 4.500 kr. Den har samme 2M Red-pickup, men med aftageligt kabel og akryltallerken, som vist på billedet:

Debut-Carbon-DC

Testen af Debut Carbon Esprit kan du læse her:

1xpression Carbon Classic er en finere udgave af 1xpression Carbon, som leveres med en 8,6-tommers Evolution-arm, en sølvfarvet udgave af Ortofon 2M, kaldet 2M Silver pick-up, og med finish i højglans-oliven, mahogni, hvitd eller sort, til ca. 7.500 kr.

annonce

1xpressioncarbonclassic

annonce

Pladespilleren vil forsat kunne leveres i 1xpression Carbon-udgaven, med sandwichtallerken og 2Mred-pickup til ca. 6.500 kr.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også<

Endelig en Grammy til Lindberg!

En Grammy til Norge

Efter 28 nomineringer på 14 år kunne 2L’s Morten Lindberg langt om længe fejre prisen for Best Immersive Audio Album.

Mark Levinson No.5105

Kommer til sommer

Du kan godt begynde at glæde dig til Mark Levinsons nye pladespiller.