TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Pro-Ject Power Box RS2 Phono

Stabil strømforsyning til pladespiller og phono-trin.

forfatter
Publiceret 30/09/2022 - 12:00

De små udvendige vægstik med strømforsyning på indersiden fungerer da okay. Men det er bare ikke sikkert, de er særlig stabile. Eller rene. Det mener i hvert fald Pro-Ject, som har skabt en kraftig og mere stabil strømforsyning.

Pro-Ject Power Box RS2 Phono er kraftig nok til at drive både en pladespiller og et phono-trin, og har strømudgange på bagsiden til begge. Så længe pladespilleren bruger en 15 V strømforsyning, kan den også tilsluttes en Pro-Ject Power Box RS2 Phono.

Foto: Pro-Ject

Når den lille boks er tilsluttet, skal en stor ringkernetransformer og et strømfilter på hele 10.000 μF sikre stabil spænding og ren strøm. Den har også indbygget overspændingsbeskyttelse og kobberafskærmning omkring transformeren.

Pro-Ject Power Box RS2 Phono fås i sort eller sølvgrå og er i handlen lige omkring nu. Prisen er angivet til 899 Euro.

Foto: Pro-Ject

En kommentar til “Pro-Ject Power Box RS2 Phono”

  1. Klar firbedring for mig og min Projet ps. Kan anbefales, herfra..klar og renere lyd, mest markant er roen den giver!

    Svar

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Følg Lyd & Billede