annonce

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

annonce

I den helt billige ende finder vi først Nokia 1. Her får du basale smartphonefunktionalitet i enkel men solid Nokia-indpakning. Telefonen benytter Androids nye light-udgave af Oreo, Oreo Go, som er specielt designet til telefoner med under 1GB ram.  Nokia 1 kommer i handlen i starten af april i de farverne Warm Red og Dark Blue og i forskellige pastelfarver på udvalgte markeder til en detailsalgspris på 85 USD, ekskl. afgifter og tilskud.

Noget mere kompetent er Nokia 6, der skal tage over for sin forgænger. Den er ifølge HMD 60% hurtigere har fået forbedret Dual-Sight, ZEISS optik og USB-C-hurtigopladning. Den ydre skal er skåret af ét stykke 6000 series-aluminium fremstillet i en 11-timers anodiserings- og poleringsproces i to farvetoner. Den buede skærm har Corning® Gorilla® Glass. Inden i sidder en Snapdragon 630-processor.

Nokia 6 fås i farverne Sort/kobber, hvid/jerngrå og blå/guld. Nokia 6 kommer i handlen i starten af april til en vejledende detailsalgspris på 279,00 euro, ekskl. afgifter og tilskud.

Det nye flagskib bliver Nokia 7 Plus. Især kameraet er forbedret med dobbelte bagudrettede sensorer og ZEISS optik i det primære vidvinkelkamera på 12MP. Dette skulle give optimale billeder i både stærkt lys og under ringe lysforhold. Det sekundære kamera er på 13MP med 2 gange optisk zoom.

Skærmen er på 6 tommer, i 18:9-format og med HD+ opløsning. Den fås i to farvekombinationer – sort/kobber og hvid/kobber, og Nokia 7 Plus kommer i handlen i starten af april til en vejledende detailsalgspris på 399,00 euro, ekskl. afgifter og tilskud.

annonce

annonce

I en anden og mere eksklusiv liga finder vi Nokia 8 Sirocco. Som Nokia 7 plus har den Dual-Sight og ZEISS optik i kameraet. Det buede glas omslutter stålrammen og en kant på kun 2mm giver en kompakt profil omkring den 5.5 tommer store OLED-skærm Nokia 8 Sirocco kommer i handlen i starten af april til en vejledende detailhandelspris på 749,00 euro.

Den sidste telefon overrasker på samme måde, som retroudgaven af Nokia 3310 gjorde det forrige år. Matrixtelefonen, Nokia 8810, vender tilbage med sit ikoniske buede slide-design. Modsat 3310 er der blevet plads til 4G, god lyd og naturligvis den nyeste udgave af Snake. Telefonen kommer i gul og sort og får en vejledende pris på 79 euro eks. afgifter og tilskud.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Det bedste begynderkamera er blevet endnu bedre

Få bedre video-optagelser med en gimbal

JBL udfordrer Klipsch Reference

Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Lyden af BSE-10 er bedre end med nogen trådløse hørepropper.

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Hentet med helikopter

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Hentet med helikopter

The Grateful Dead havde brug for et bedre PA-anlæg; løsningen blev unik.