TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Netflix til Danmark til efteråret?

Filmens og tv-seriernes svar på WiMP og Spotify kommer med stor sandsynlighed til Danmark i oktober.

forfatter
Publiceret 09/05/2012 - 12:37

Ifølge det norske svar på ”Børsen”, Dagens Næringsliv, er amerikanske Netflix tæt på en nordisk lancering. Helt præcis taler avisen om fjerde kvartal, og da der altså skulle være tale om en nordisk lancering, gælder det åbenbart også Danmark.

Avisen har ikke fået oplysningerne direkte fra Netflix, men citerer i stedet kilder, som ”ønsker at forblive anonyme”. Ifølge disse kilder skulle Netflix allerede være i gang med forhandlinger med rettighedsindehavere og produktionsselskaber i Norden, og lanceringen skulle kunne ske i fjerde kvartal i år, hvilket vil sige tidligst til oktober.

Netflix er en streaming tjeneste, som for et fast, månedligt beløb tilbyder ubegrænset adgang til blandt andet tv-serier som ”Game of Thrones” og ”True Blood” på samme måde som abonnenter på Spotify og WiMP har ubegrænset adgang til streamet musik.

Også i dag kan man fra Danmark få adgang til Netflix, men kun hvis man benytter sig af ninjatricks med brug af VPN og falsk amerikansk adresse.

Netflix ser man enten på sin computer, smartphone eller tablet-computer, hvis man da ikke har en spillekonsol eller et Apple TV sluttet til tv’et. I så fald kan man selvfølgelig også se indholdet på den store fladskærm i stuen.

I USA koster et månedligt abonnement på Netflix USD 7,99, men et kvalificeret gæt herfra er, at et tilsvarende abonnement på dansk grund vil blive endog temmelig meget dyrere. Måske holder Netflix sig til 99 kroner om måneden, som svarer til prisen for Spotify og WiMP, men det kan også tænkes, at man kan få danskerne til at betale 149 eller sågar 199 kroner om måneden for den lovlige, ubegrænsede adgang til det amerikanske tv-mekka.

Hvad siger du? Hvor meget ville du være parat til at betale om måneden for et abonnement på Netflix?

Kilde: DinSide.no

Kommentarer

Subscribe
Notify of
6 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend