Musik

”Once Upon a Time in Shaolin” blev lavet i bare ét eksemplar, og nu er det solgt.
forfatter

Som vi skrev i april i fjor, indspillede Wu-Tang Clan albummet “Once Upon a Time in Shaolin” og udgav det i bare ét eksemplar. Det var en dobbelt-cd, der lå i en boks af sølv og nikkel, håndlavet af den britisk-marokkanske kunstner Yahya.

Nu kan vi så læse på BGR, at albummet er solgt.

Prisen er “millioner af dollars”, uden at auktionshuset Paddle8, som stod for salget, vil offentliggøre en nøjagtig sum.

Nå er det op til den rige samler at bestemme, om albumet, som også inkluderer en gæsteoptræden af Cher, skal lækkes på internettet, eller om det havne i hvælvingen og aldrig bliver tilgængeligt for almenheden. Man spørger også, om ikke det bliver det sidste album fra Klanen.

Kilder: BGR og Forbes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.