TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Wu-Tang Clan-album solgt for millionbeløb

”Once Upon a Time in Shaolin” blev lavet i bare ét eksemplar, og nu er det solgt.

forfatter
Publiceret 27/11/2015 - 14:50

Som vi skrev i april i fjor, indspillede Wu-Tang Clan albummet “Once Upon a Time in Shaolin” og udgav det i bare ét eksemplar. Det var en dobbelt-cd, der lå i en boks af sølv og nikkel, håndlavet af den britisk-marokkanske kunstner Yahya.

Nu kan vi så læse på BGR, at albummet er solgt.

Prisen er “millioner af dollars”, uden at auktionshuset Paddle8, som stod for salget, vil offentliggøre en nøjagtig sum.

Nå er det op til den rige samler at bestemme, om albumet, som også inkluderer en gæsteoptræden af Cher, skal lækkes på internettet, eller om det havne i hvælvingen og aldrig bliver tilgængeligt for almenheden. Man spørger også, om ikke det bliver det sidste album fra Klanen.

Kilder: BGR og Forbes

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
TikTok som musiktjeneste? Det populære sociale medie kan få sin egen musikstreamingtjeneste.
Købe Twitter eller Springsteen-billetter? Efter tre års corona-pause er den amerikanske rocklegende Bruce Springsteen tilbage på verdensturné næste år – men til hvilke billetpriser?
Her finder du musikken fra dine yndlingsserier Ny nordisk hub gør det nemmere at finde musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Træt af Spotify? Sådan får du bedre lyd Spotify HiFi ser ud til at være udsat på ubestemt tid. Her er nogle gode alternativer til dig, der har kræsne ører.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend