Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Søg på Usher – og få en virus!

Usher, Luke Bryan og Armin van Buuren er de navne, der mest sandsynligt vil føre dig til en hjemmeside med en virus eller malware.

Skrevet af / 05/10/2015 - 13:03
Søg på Usher – og få en virus!

Det er Intel Security, der har afsløret, at musikerne Usher, Luke Bryan og produceren Armin van Buuren topper listen over de mest farlige berømtheder at søge på. De navne, hvor der er den højeste sandsynlighed for, at din computer vil blive omdirigeret til et sted, hvor den bliver inficeret med virus eller anden skadelig software.

Sandsynligheden for at blive smittet er 18 pct, hvis du ukritisk klikker på søgemaskinernes links til disse berømtheder.

På fjerde- og femtepladsen finder vi Jay-Z og Britney Spears, imens Katy Perry ligger lige efter på sjettepladsen. Andre hittere på listen er Amy Schumer, Nina Dobrev, Lorde og Betty White.

Kilde: AP

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

Prisbillige hørepropper fra Redmi

Hørepropper: Audio-Technica lover creme til øregangene

Hovedtelefoner afkoder din hjerne

0
Scroll to Top