Musik

Usher, Luke Bryan og Armin van Buuren er de navne, der mest sandsynligt vil føre dig til en hjemmeside med en virus eller malware.
forfatter

Det er Intel Security, der har afsløret, at musikerne Usher, Luke Bryan og produceren Armin van Buuren topper listen over de mest farlige berømtheder at søge på. De navne, hvor der er den højeste sandsynlighed for, at din computer vil blive omdirigeret til et sted, hvor den bliver inficeret med virus eller anden skadelig software.

Sandsynligheden for at blive smittet er 18 pct, hvis du ukritisk klikker på søgemaskinernes links til disse berømtheder.

På fjerde- og femtepladsen finder vi Jay-Z og Britney Spears, imens Katy Perry ligger lige efter på sjettepladsen. Andre hittere på listen er Amy Schumer, Nina Dobrev, Lorde og Betty White.

Kilde: AP

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.