Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Milepæl for Rick Astley

Sangen fra 1987 er fortsat populær, dog af specielle grunde.

Er du nogensinde blevet “rickrolled”? Så har du sikkert også hørt Rick Astleys “Never Gonna Give You Up” utallige gange. Det velkendte 80’er-hit nåede for nylig en milepæl: Med over 1 milliard visninger er den blandt de mest populære musikvideoer på YouTube sammen med Psys “Gangnam Style” og andre virale hits.

Det er i høj grad takket være memes og fænomenet rickrolling (at narre uforvarende til at se videoen, ved at de klikker på et anonymt link), at sangen har vundet så enorm popularitet.

Artisten selv, britiske Rick Astley, var angiveligt i første omgang lunken ved at være en del af en internet-joke, men har senere omfavnet den popularitet, som sangen har fået. Den er bl.a. blevet genudgivet på 7 tommers vinyl.

Stadig langt til toppen

Trods milliardmilepælen er sangen langtfra den mest sete musikvideo på YouTube. Her troner børnesangen “Baby Shark Dance” samt “Despacito” af Luis Fonsi med henholdsvis 9 og 7,5 milliarder visninger.

Annonce

Musikvideoen til “Never Gonna Give You Up” blev for nylig remastered til 4K 60 fps kvalitet. Tjek den remasterede version herunder!

We’re no strangers to love…

Kilder: Forbes, The Verge

forfatter

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.