TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Milepæl for Rick Astley

Sangen fra 1987 er fortsat populær, dog af specielle grunde.

forfatter
Publiceret 02/08/2021 - 15:41

Er du nogensinde blevet “rickrolled”? Så har du sikkert også hørt Rick Astleys “Never Gonna Give You Up” utallige gange. Det velkendte 80’er-hit nåede for nylig en milepæl: Med over 1 milliard visninger er den blandt de mest populære musikvideoer på YouTube sammen med Psys “Gangnam Style” og andre virale hits.

Det er i høj grad takket være memes og fænomenet rickrolling (at narre uforvarende til at se videoen, ved at de klikker på et anonymt link), at sangen har vundet så enorm popularitet.

Artisten selv, britiske Rick Astley, var angiveligt i første omgang lunken ved at være en del af en internet-joke, men har senere omfavnet den popularitet, som sangen har fået. Den er bl.a. blevet genudgivet på 7 tommers vinyl.

Stadig langt til toppen

Trods milliardmilepælen er sangen langtfra den mest sete musikvideo på YouTube. Her troner børnesangen “Baby Shark Dance” samt “Despacito” af Luis Fonsi med henholdsvis 9 og 7,5 milliarder visninger.

Musikvideoen til “Never Gonna Give You Up” blev for nylig remastered til 4K 60 fps kvalitet. Tjek den remasterede version herunder!

We’re no strangers to love…

Kilder: Forbes, The Verge

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Træt af Spotify? Sådan får du bedre lyd Spotify HiFi ser ud til at være udsat på ubestemt tid. Her er nogle gode alternativer til dig, der har kræsne ører.
Qobuz Duo: Musikabonnement for to Qobuz tager ved lære af Spotify og lancerer abonnementet Duo. Lossless, selvfølgelig.
Hvor bliver Spotify HiFi af? Musik i CD-kvalitet fra verdens største streaming-tjeneste lader vente på sig.
Tidal opgraderer alle kunder til HiFi i dag Premiumkunder får nu CD-kvalitet, imens de eksisterende HiFi-kunder får adgang til surroundformater, HD-kvalitet og god samvittighed.
Nu er Apple Music live på PS5 Apples musiktjeneste er nu tilgængelig på PS5 med videoer i 4K-kvalitet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend