Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bloomberg: Spotify hi-fi nærmer sig

Vi har hørt det flere gange før, men nu kan en mere vellydende version af Spotify snart blive en realitet.

Skrevet af / 21/06/2023 - 11:57
Bloomberg: Spotify hi-fi nærmer sig

Spotify planlægger udrulning af et nyt premium-abonnement, som forventes at inkludere hi-fi-lyd. Det skriver bl.a. Bloomberg og Reuters.

Hvis det lyder som noget, du har hørt før, er det helt rigtigt: Nyheden kommer nemlig omkring 2,5 år efter at Spotify fortalte, at den opgraderede hi-fi-version af tjenesten var “coming soon”…!

Nyt, dyrere abonnement med hi-fi-lyd

Det nye abonnement kaldes “Supremium” internt hos Spotify, og det vil ifølge kilderne være et nyt og dyrere alternativ end dagens Premium. Ifølge Bloomberg vil det blive lanceret i år, og det kommer i første omgang til Europa og resten af verden, først på et senere tidspunkt bliver det tilgængeligt i USA.

Bloomberg citerer “kilder med kendskab til sagen”, mens Spotify selv endnu ikke har kommenteret nyheten. Så vi er stadig et stykke vej fra en officiel lancering, og vi ved heller ikke, hvad det nye abonnement kommer til at koste. Ligesom der heller ikke er offentliggjort specifikationer på hvilken bitrate eller tabsfri lydformater, vi kan forvente.

Dagens Spotify-brugere må derfor væbne sig med tålmodighed en tid endnu, men det tyder i hvert fald på, at selskabet ikke har skrinlagt planerne. Hvilket nok er klogt, for selv om flere audiofile har skiftet til Tidal, Qobuz, Amazon eller Apple Music, er der stadig mange, der sætter pris på Spotifys smarte brugergrænseflade, podcasts og musikanbefalinger.

Ny version af musikafspilleren

Mens vi venter på bedre lyd, har Spotify officielt lanceret en ny desktop-version af sin musikafspiller. Den har fået en visuel ansigtsløftning og skal desuden være hurtigere at navigere i.

Med hurtigere adgang til Biblioteket med lagret musik samt et mere overskueligt Now playing-vindue, som viser den musik eller podcast, der afspilles, forventes den nye afspiller at give en bedre brugeroplevelse på PC-skærmen.

Den nye version er klar til download nu til PC og Mac udover web-versionen. Du kan se mere om de nye funktioner i videoen herunder.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

1 kommentar til “Bloomberg: Spotify hi-fi nærmer sig”

  1. Kurt Andersen

    Tjae bliver den dyre end nu så har de tabt på forhånd da de flest andre ikke hævede prisen..

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Oplev Sennheiser indefra

Sonos havde et es i ærmet

Med en kilopris som safran

Stax-elektrostater til folkelig pris

Lukkede hovedtelefoner til audiofile

Hovedtelefoner bygget som højttalere

Tjek disse hovedtelefoner fra Focal

Scroll to Top