Nyhed

MQA-support til Lyngdorf

Lyngdorfs flagskibsforstærker kan nu afspille de højopløste MQA-lydfiler fra blandt andet Tidal.
forfatter

Lyngdorfs topforstærker, TDAI-3400, er noget af det bedste og mest teknologisk avancerede, vi har prøvet. Men generel support for MQA-filer (Master Quality Authenticated) har den manglet indtil nu.

Med den seneste opdatering, der netop er rullet ud, inkluderer forstærkeren nu MQA Core Decoder,  der betyder, at MQA-filer dekodes og afspilles direkte.

Faktisk har Lyngdorf-ejere allerede kunnet afspille MQA-filer fra streamingtjenesten Tidal via Tidal Connect, som forstærkeren fik i efteråret.

Tilføjelse af den integrerede MQA Core Decoder tillader nu højere opløsning af lydstrømmen såvel som
afspilning af MQA-filer fra andre kilder, f.eks. et lokalt USB-drev, en computer tilsluttet USB-B
input eller via UPnP.

Opdateringen er tilgængelig nu. Enten i forstærkerens egen app-menu eller via ekstern upload fra USB- eller SD-kort.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. Hej John

  Jeg kunne vældig godt tænke mig hvis I lavede en grundig test af TDAI-1120 og gerne i kombination med Lyngdorf BW-3 – den lille subwoofer fra Lyngdorf Audio.

  Det kunne også være interessant hvis I lavede en grundig test af SA legend 40.2 silverback efter at de er blevet opgraderet.

  Jeg håber at Lyngdorf også gør MQA tilgængelig på TDAI-1120. Det vil gøre den endnu mere interessant end den allerede er.

  Blot lidt inspiration 🙂

  Mvh
  Jesper

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.