TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

ZTE vælger Intel-platform

De fleste mobiler, som lanceres nu, anvender enten Qualcomms Snapdragon-processorer eller NVidas Tegra. Men ZTE vælger en anden vej og lancerer nu sin første flagskibs-model i Europa med Intel Inside-logo.

forfatter
Publiceret 11/09/2012 - 11:59

Foruden den påståede hurtige men energieffektive platform, så understreger ZTE mulighederne for HD-video optagelse, og at den har støtte for de seneste kommunikationsmuligheder. Blandt andet har den Mobile HD link via micro-USB, Wi-Fi Direct og rart nok NFC.

Hvordan den nye platform klarer sig, får vi at se, når den havner på vores testbænk inden længe.

ZTE Grand X IN:
Operativ: Android 4.0 Ice cream sandwich
Processor: Intel Atom Z2460
Skærm: 4,3” 540 x 960 TFT
Kamera: 8,0 MP + 0,3 MP
Hukommelse: 1 GB
Lagring: 16/4 GB + microSD
Batteri: 1 650 mAh
Størrelse: 127 x 65 x 9,9 mm
Vægt: 141 gram

Lanceres i september til endnu ukendt pris.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend