Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

ZTE lancerer Nubia Pad 3D

Selvom kalenderen viser 2023 og ikke 2010, forsøger kinesiske ZTE sig med en ny tablet med brillefri 3D-skærm.

Skrevet af / 07/03/2023 - 11:56
ZTE lancerer Nubia Pad 3D

For at give en brillefri 3D-oplevelse er ZTE Nubia Pad 3D udstyret med to frontkameraer på hver 8 Mp, der sporer brugerens ansigt. Tablettens 16 Mp-kameraer på bagsiden og de to frontkameraer gør det også muligt at tage 3D-fotos og -videoer og 3D-scanne fysiske objekter.

Det betyder i praksis, at Nubia Pad 3D ikke blot kan bruges til at vise alle typer indhold i 3D, men at den også kan bruges til at skabe 3D-indhold i høj kvalitet, hævder ZTE. Tabletten leveres med adskillige 3D-apps og også en app-butik, som har over 50 3D-spil og over 1200+ 3D-uddannelses-apps.

ZTE Nubia Pad 3D
ZTE Nubia Pad 3D er udstyret med to frontkameraer på hver 8 Mp, der sporer brugerens ansigt. (Foto: ZTE)

Ifølge den kinesiske producent er 3D-tabletten nemlig primært velegnet til uddannelsesformål samt til digitale udstillinger.

ZTE Nubia Pad 3D kommer med 12,4″ IPS-skærm med en opløsning på 2560 x 1600 pixels. Opdateringshastigheden er på 120 Hz. Tablettens indbyggede konverteringssoftware kan omdanne standard 2D-indhold til 3D i realtid.

ZTE Nubia Pad 3D
ZTE Nubia Pad 3D blev præsenteret på Mobile World Congress 2023 i Barcelona. (Foto: ZTE)

Nubia Pad 3D er drevet af Android 13 og Qualcomms Snapdragon 888-chipsæt med 5G-understøttelse. Den har 128 GB eller 256 GB lagerplads samt et 9.700 mAh-batteri med 33 W hurtigopladning. Hukommelsen kan udvides via microSD-kort.

Læs også Asus spår en utrolig fremtid Under mottoet "An incredible future" har Asus præsenteret sine kreative produkter i forbindelse med CES 2023.

Tabletten vil være tilgængelig til forudbestilling fra den 25. marts 2023, med en planlagt lancering den 12. april. Vi ved endnu ikke, om produktet kommer til Skandinavien, ligesom ZTE i skrivende stund ikke har offentliggjort nogen pris.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top