Mobiltilbehør

Oplad mobilen trådløst med Xtorms nye power bank.
forfatter

Følg Lyd & Billede på Twitter  og Instagram Instagram

En batteripakke eller power bank på nudansk er en ven i nøden, når mobilens batteriindikator går i rødt. Og der er mange at vælge imellem, som vi skrev om i vores batteriguide sidste sommer. Men husk også at medbringe ledningen.

XW200-Wireless-Power-Bank-10.000-003-HR

Xtorms nye XW200 “Wireless Power Bank 10.000” løser også dette problem, da den understøtter trådløs opladning efter Qi-standarden. Placer mobiltelefonen i opladeren, så optankes batteriet trådløst. Forudsat du har en mobil med Qi-støtte, såsom Nexus 4-7, Nokia Lumia 920 til 928 eller senere, HTC Droid DNA, Samsung Galaxy S5 og senere. Der findes også mobiletuier, der giver Qi-støtte.

Batteriet har, som navnet antyder, en kapacitet på 10.000 mAh, hvilket burde være nok til 4-5 opladninger. Den koster EUR 79 på firmaets hjemmeside. Xtorm sælges også via Media Markt, Conrad og Ginza.

XW201-Wireless-Charging-Station-Qi-002-LR xtorm-wireless

Hvis vil oplade trådløst derhjemme, har Xtorm også lavet en opladningplade med normal netadapter.

www.xtorm.eu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.