Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Xiaomi lancerer Mi Smart Band 6

Kommer i hele seks forskellige farver.

Det nye Mi Smart Band 6 kommer med 1,56″ berøringsfølsom AMOLED-skærm. Den ovale skærm har en opløsning på 326 ppi, hvilket giver brugerne et klart overblik for hurtig visning af vigtige statistikker og notitser, når han eller hun er på farten eller under en intens træning, lover Xiaomi.

Enheden understøtter også tilpassede urskiver med over 60 temaer, som brugeren kan variere og tilpasse.

Xiaomi Mi Smart Band 6

Mi Smart Band 6 kommer med 1,56″ berøringsfølsom AMOLED-skærm. (Foto: Xiaomi)

Stort udvalg af træningstilstande

Mi Smart Band 6 er først og fremmest et træningsarmbånd med indbygget aktivitetsmåler, der inkluderer i alt 30 forskellige træningstyper. Mulighederne indbefatter indendørs træning såsom stretching og HIIT, samt gymnastik, zumba og street dance.

Armbåndet tilbyder også automatisk detektering af 6 almindelige træningsaktiviteter for at sikre, at vigtige statistikker for sporadiske aktiviteter i løbet af dagen registreres korrekt og inkluderes i de daglige aktivitetsmålingsværdier.

Brugeren vil også nyde godt af diverse sundhedsovervågningsfunktioner. Dette indbefatter SpO2-måling, nøjagtig pulsmåling og en søvnsporingsfunktion, der overvåger dine søvncyklusser inklusive REM og søvnåndingskvalitet. Enheden leveres også med stressovervågning samt en dyb vejrtrækningsvejledning.

Mi Smart Band 6 understøtter i alt 30 forskellige træningstyper, herunder cykling, (Foto: Xiaomi)

Annonce

Mi Smart Band 6 tilbyder 14 dages batterilevetid4 og en praktisk magnetisk port til hurtig opladning og afladning. Mi Smart Band 6 er certificeret til 5 ATM-vandmodstand og kan bruges under svømning, snorkling eller brusebad. Enheden leveres med armbånd i 6 forskellige farver.

Prisen bliver EUR 44,99.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Kommer i hele seks forskellige farver.

Kommer i hele seks forskellige farver.

Kommer i hele seks forskellige farver.

Kommer i hele seks forskellige farver.

Kommer i hele seks forskellige farver.

Kommer i hele seks forskellige farver.

Kommer i hele seks forskellige farver.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.