Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Xiaomi lancerer Mi Smart Band 6

Kommer i hele seks forskellige farver.

Skrevet af / 04/04/2021 - 08:52
Xiaomi lancerer Mi Smart Band 6

Det nye Mi Smart Band 6 kommer med 1,56″ berøringsfølsom AMOLED-skærm. Den ovale skærm har en opløsning på 326 ppi, hvilket giver brugerne et klart overblik for hurtig visning af vigtige statistikker og notitser, når han eller hun er på farten eller under en intens træning, lover Xiaomi.

Enheden understøtter også tilpassede urskiver med over 60 temaer, som brugeren kan variere og tilpasse.

Xiaomi Mi Smart Band 6
Mi Smart Band 6 kommer med 1,56″ berøringsfølsom AMOLED-skærm. (Foto: Xiaomi)

Stort udvalg af træningstilstande

Mi Smart Band 6 er først og fremmest et træningsarmbånd med indbygget aktivitetsmåler, der inkluderer i alt 30 forskellige træningstyper. Mulighederne indbefatter indendørs træning såsom stretching og HIIT, samt gymnastik, zumba og street dance.

Armbåndet tilbyder også automatisk detektering af 6 almindelige træningsaktiviteter for at sikre, at vigtige statistikker for sporadiske aktiviteter i løbet af dagen registreres korrekt og inkluderes i de daglige aktivitetsmålingsværdier.

Brugeren vil også nyde godt af diverse sundhedsovervågningsfunktioner. Dette indbefatter SpO2-måling, nøjagtig pulsmåling og en søvnsporingsfunktion, der overvåger dine søvncyklusser inklusive REM og søvnåndingskvalitet. Enheden leveres også med stressovervågning samt en dyb vejrtrækningsvejledning.

Mi Smart Band 6 understøtter i alt 30 forskellige træningstyper, herunder cykling, (Foto: Xiaomi)

Mi Smart Band 6 tilbyder 14 dages batterilevetid4 og en praktisk magnetisk port til hurtig opladning og afladning. Mi Smart Band 6 er certificeret til 5 ATM-vandmodstand og kan bruges under svømning, snorkling eller brusebad. Enheden leveres med armbånd i 6 forskellige farver.

Prisen bliver EUR 44,99.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top