Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Xiaomi indtager Danmark med ny webbutik

Verdens fjerdestørste mobilproducent åbner dansk online-butik på www.mistore.dk.

Skrevet af / 23/12/2019 - 12:08
Xiaomi indtager Danmark med ny webbutik

Xiaomi så dagens lys i Kina for bare 9 år siden. Siden er selskabet vokset lynhurtigt. I begyndelsen var fokus på mobiltelefoner, men over de senere år har produktporteføljen bredt sig til mange andre kategorier.

Specielt kendt ud over telefonerne er Xiaomi el-løbehjulet M365, som der er blevet solgt over 560.000 modeller af, men firmaets robotstøvsuger, Roborock, er også blevet meget populær og er nu den mest solgte robotstøvsuger i Norden.

Danmark er land nummer to efter Sverige

Det er den svenske virksomhed East & West Distribution AB, som står bag webbutikken www.mistore.dk og lanceringen af Xiaomis produkter på det danske marked.

Roborock fra Xiaomi er ifølge den kinesiske producent den mest solgte robotstøvsuger i Norden. (Foto: Xiaomi)

Det svenske selskab har drevet en svensk Xiaomi-webbutik i et par år – www.mi-store.se – og derfor har Lyd & Billede da også allerede testet flere af Xiaomis produkter, herunder topmodellen med 105 Mp kamera Xiaomi Mi Note 10 samt de billigere modeller Xiaomi Mi 9 og Xiaomi Mi Mix 3.

“Xiaomi har nok ramt en modtrend til de dyre smartphones på markedet med en forretningsmodel, hvor fokus er, at kvalitet ikke skal koste spidsen af en jetjager. Et godt eksempel er den seneste telefon, Mi Note 10, som f.eks. har 108 Mp kamera, men kun koster det halve af, hvad andre telefoner i den høje ende gør,” siger Krister Sundquist, direktør på East & West Distribution AB, om det nye danske tiltag.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top