TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Windows 8 tablet fra Microsoft?

Software-giganten har en ”vigtig meddelelse” til den amerikanske presse. Hvad det er bliver afsløret på et pressemøde i Los Angeles her til aften.

forfatter
Publiceret 18/06/2012 - 08:24

Invitationen røg ud til amerikanske medier i torsdags, hvilket er et usædvanligt kort varsel. Den slutter af med ordene “Dette er en væsentlig Microsoft-offentliggørelse – den har I ikke lyst til at gå glip af”.

Ingen ved med sikkerhed, hvad nyheden er, men rygtemøllen maler på højtryk, og skal vi tro på flertallet af rygterne på nettet, så vil Microsoft i aften lancere en egen tablet-computer baseret på Windows RT – det vil sige den særlige tablet-version af det kommende Windows 8 operativsystem. Det kan man blandt andet læse sig til på webstedet AllThingsD.

Tablet-computere med Windows RT er allerede blevet annonceret af producenter som ASUS, Dell, HP og Lenovo, men nu vil Microsoft altså angiveligt også gå direkte i krig med Apple med en tablet-computer, hvor Microsoft kontrollerer både software og hardware. Hvis dette rygter taler sandt, så er der tale om et markant strategiskifte fra Microsoft, som traditionelt har tjent penge på software og overladt hardware-delen til sine forretningspartnere.

Vi følger sagen her på lydogbillede.dk og vender tilbage, så snart vi ved noget konkret om den kommende lancering.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend