Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Windows 8 tablet fra Microsoft?

Software-giganten har en ”vigtig meddelelse” til den amerikanske presse. Hvad det er bliver afsløret på et pressemøde i Los Angeles her til aften.

Skrevet af / 18/06/2012 - 08:24
Windows 8 tablet fra Microsoft?

Invitationen røg ud til amerikanske medier i torsdags, hvilket er et usædvanligt kort varsel. Den slutter af med ordene “Dette er en væsentlig Microsoft-offentliggørelse – den har I ikke lyst til at gå glip af”.

Ingen ved med sikkerhed, hvad nyheden er, men rygtemøllen maler på højtryk, og skal vi tro på flertallet af rygterne på nettet, så vil Microsoft i aften lancere en egen tablet-computer baseret på Windows RT – det vil sige den særlige tablet-version af det kommende Windows 8 operativsystem. Det kan man blandt andet læse sig til på webstedet AllThingsD.

Tablet-computere med Windows RT er allerede blevet annonceret af producenter som ASUS, Dell, HP og Lenovo, men nu vil Microsoft altså angiveligt også gå direkte i krig med Apple med en tablet-computer, hvor Microsoft kontrollerer både software og hardware. Hvis dette rygter taler sandt, så er der tale om et markant strategiskifte fra Microsoft, som traditionelt har tjent penge på software og overladt hardware-delen til sine forretningspartnere.

Vi følger sagen her på lydogbillede.dk og vender tilbage, så snart vi ved noget konkret om den kommende lancering.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top