Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Vi udfører vedligeholdelse på vores hjemmeside fra kl. 23.00 den 22.04.24. Der vil forekomme nedetid.

WiMP klar med ny Android-version

Musiktjenesten WiMP lancerer ny version til Android med mange forbedringer i forhold til musikopdagelse og redaktionelt indhold.

Skrevet af / 19/11/2012 - 14:54
WiMP klar med ny Android-version

Android-brugerne får blandt andet glæde af et komplet redesign med fuld understøttelse af tablets, ny startside med redaktionelt indhold – herunder anbefalinger, flere billeder, playliste-beskrivelser, albumomtaler, bedre søgefunktioner, bedre offline-understøttelse, nye delingsmuligheder og meget mere.

WiMP har lokale redaktioner i alle lande, hvor WiMP er tilgængeligt. Den danske redaktion leverer hver dag nye playlister og anbefalinger til brugerne, ligesom man også kan læse interviews med danske og udenlandske kunstnere som L.O.C., Muse, Nephew, Christian Hjelm, Medina og Ulige Numre og samtidig lytte til kunstnernes personlige playlister. I forbindelse med musikbegivenheder som Roskilde Festival, Distortion og Trailerpark Festival leverer redaktionen ligeledes playlister og anbefalinger. Et helt nyt tiltag er WiMP Live Sessions, hvor den første optagelse med de tre indienavne – The New Spring, CTM og Kirsten & Marie ­– kan høres i WiMP til december.

I den nye version bliver det meget lettere at nyde det musikalske indhold, samt andre redaktionelle aktiviteter, og brugerne kan let finde WiMP-redaktionens daglige tips og anbefalinger.

Derudover kan brugere af Android-tablets, som er i færd med at opnå større markedsandele, nu også få WiMP på deres tablet.

WiMP er på nuværende tidspunkt tilgængeligt i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og en lancering i Polen er under forberedelse. WiMP har vundet en række priser og forbrugertests og har derudover høstet stor ros for sit redaktionelle indhold.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top