Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Wi-Fi-disk giver din mobil superkræfter

Med den nye bærbare harddisk DashDrive Air fra ADATA får din smartphone superkræfter, og tabletten bliver et monster med 500 GB ekstra lagerplads, ekstrabatteri og Wi-FI-hotspot.

Skrevet af / 03/10/2013 - 10:49
Wi-Fi-disk giver din mobil superkræfter

Harddisken, som kommunikerer trådløst med din smartphone eller tablet, giver 500 GB ekstra lagringskapacitet til f. eks. al din musik og video. Indholdet kan så streames direkte tilbage til mobilen eller tabletten fra harddisken, når du skal bruge det. Det gælder også video i HD-kvalitet. DashDrive Air AE800, som er harddiskens fulde navn, understøtter både iOS og Android. Bare installer app’en DashDrive Air Elite, og du er i gang.

Harddisken fungerer ikke kun med mobile enheder, men også med almindelige stationære og bærbare computere. Dermed kan du hurtigt få taget backup helt trådløst, uden bøvl med kabler.

I trådløs tilstand kan op til tre brugere streame video i 1080p-kvalitet samtidig, og fem brugere kan streame i 720p-kvalitet.

Trådløs hotspot
DashDrive Air kan også bruges som en trådløs hotspot, hvor den kan dele den eksisterende internetopkobling med op til otte enheder. Brugerne kan både hente data fra den trådløse harddisk og samtidig bruge DashDrive Air som adgangspunkt til internettet.

Bærbar lader
En anden smart funktion er, at den bærbare harddisk kan bruges til at oplade mobilen eller tabletten. Den har nemlig et indbygget batteri på 5200 mAh, som enten kan bruges til at drive harddisken i indtil otte timer, eller man kan bruge noget af kapaciteten til at oplade de bærbare enheder. Opladningen sker via et almindeligt USB-stik.

ADATA DashDrive Air måler 13,4 x 8 x 2,15 centimeter og vejer 215 gram. Prisen er ca. 850 kr.

adata-group.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top