Video viser angiveligt Samsung Galaxy S IV

Fra samme kilde, som tidligere på ugen lækkede billeder, der påstås at vise Samsungs kommende topmodel, kommer nu en video. Se den her.

Det er dagen før dagen. I morgen ved midnatstid lancerer Samsung efter alt at dømme den nye Galaxy S IV smartphone, som vil blive koreanernes kongemodel, der i resten af 2013 skal tage konkurrencen op med Sony, Nokia og Apple om dominansen på smartphonemarkedet.

I mandags skrev vi, at et kinesisk forum hævdede at have taget billeder af Galaxy S IV, og nu har The Verge så opdaget en video, som også stammer fra Kina. Her leger en YouTube-bruger, der kalder sig istevencom, med en telefon, som videoen hævder er den kommende Galaxy S IV.

Om der er tale om den ægte vare, ved vi naturligvis ikke, men telefonen i videoen har nøjagtig samme formfaktor som Galaxy S III, mens skærmen er større – formentlig 5” – hvilket passer med rygterne om den kommende Galaxy S IV. Bemærk i øvrigt lyden i baggrunden af videoen. Der kører nemlig en reklame for Apples iPad, samtidig med at vores telefon-spion leger med den nye Samsung-smartphone.

Følg med på lydogbillede.dk natten mellem torsdag og fredag, hvor vi dækker lanceringen direkte fra New York

Indtil videre kan du se videoen, der angiveligt forestiller den kommende Samsung-topmodel, her:

Les videre
Exit mobile version