TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Verdens tyndeste mobil med Full-HD skærm

ZTE Grand S er navnet på den supertynde mobil, som er under 7 millimeter om livet.

forfatter
Publiceret 18/01/2013 - 14:33

Flagskibet i Grand-serien er ZTE´s første telefon med full-HD opløsning på skærmen og verdens tyndeste blandt smartphones med 5” skærm og quadcore processor (Qualcomm Snapdragon S4). Dermed skulle den fint passe i brystlommen, uden at ødelægge snittet på skjorten.

441 ppi
Den 5 tommers store skærm med 1920 x 1080 pixels opløsning giver en pixeltæthed på hele 441 ppi (pixels pr. tomme). Til sammenligning kan iPhone 5 byde på 326 ppi, mens Samsung Galaxy SIII har 306 ppi.

Hjemmesider i fuld størrelse
ZTE lover et brugergrænsesnit optimeret til internet surfing, blandt andet ved at kunne vise hjemmesider i fuld størrelse, i stedet for gå direkte til den nedskalerede mobilside. Selv bliver jeg af og til ganske irriteret over Facebooks mobilversion, med sine begrænsede muligheder, noget man så slipper for med denne ZTE Grand S.

Desuden lover ZTE, at telefonen er spækket med avancerede funktioner til fotografering. Vi taler blandt andet ansigtsgenkendelse, elektronisk billedstabilisator og panorama-kamera, foruden forskellige filtereffekter til videoopkald.

Telefonen blev på CES 2013 hædret med designprisen ”iF International Design Award”.

4G LTE
ZTE Grand S støtter 4G for ultrahurtig netsurfing på mobilnettet. Men hvilke frekvenser, den opererer på, er ikke opgivet, så vi må bare håbe på, at den er kompatibel med det danske net. Det vil sige, hvis den kommer til Danmark. Ifølge ZTE Danmark er det nemlig ikke bestemt om og eventuelt hvornår, mobilen vil blive lanceret i Danmark.

Fakta:
4G LTE – download hastighed på 100 Mbps og upload hastighed på 50 Mbps
Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor med 1.7GHz quad-core CPU
Android Jelly Bean operativsystem
13 MP AF-kamera med Flash og 2 MP FF 1080P video
Hardware og software sikkerhedsbeskyttelse – Palm Manager hjælper brugerne med at administrere telefonens software, optimere elforbruget og til at beskytte private informationer
5 tommer full-HD-skærm i stand til fremvisning af hele hjemmesider
Dolby Digital surround-lyd
Hukommelse: 2GB RAM + 16GB EMMC
Størrelse: 142 x 69 x 6.9 mm

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend