Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Verdens første Lightning-dock

JBL OnBeat Micro og JBL Venue LT er verdens første dockinghøjttaler med Apples nye Lightning-stik.

Skrevet af / 19/11/2012 - 13:04
Verdens første Lightning-dock

Både JBL onBeat Micro og JBL Venue LT har Lightning-stik, som bruges i den nye iPhone 5, den nye 5. generations iPod Touch og 7. generation iPod Nano. Og selvfølgelig de nye iPad-tablets, hvoraf iPad Mini kan dockes på den større Venue LT. OnBeat Micro lader dig ikke docke iPads, men de kan derimod kobles til USB-indgangen.

Stikket kan vippes frem og tilbage på docken, således at den ikke vil komme til skade under festen eller fjerner afspilleren fra en skrå vinkel.

JBL OnBeat Micro kommer til at koste under en tusindlap og er tilgængelig 1. december. Docken kan enten køre på strøm eller fire AAA-batterier, som da skal give 5 timers spilletid.

JBL Venue LT vil koste omkring 2.000 kroner og bliver lanceret mod slutningen af året. Foruden at kunne docke eller USB-tilslutte Apples iDimser, har Venue LT Trådløs Bluetooth-overførsel, som er kompatibel med alle afspillere med dette.

nordic.harman.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

0
Lyd & Billede
Scroll to Top