TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Verdens første Lightning-dock

JBL OnBeat Micro og JBL Venue LT er verdens første dockinghøjttaler med Apples nye Lightning-stik.

forfatter
Publiceret 19/11/2012 - 13:04

Både JBL onBeat Micro og JBL Venue LT har Lightning-stik, som bruges i den nye iPhone 5, den nye 5. generations iPod Touch og 7. generation iPod Nano. Og selvfølgelig de nye iPad-tablets, hvoraf iPad Mini kan dockes på den større Venue LT. OnBeat Micro lader dig ikke docke iPads, men de kan derimod kobles til USB-indgangen.

Stikket kan vippes frem og tilbage på docken, således at den ikke vil komme til skade under festen eller fjerner afspilleren fra en skrå vinkel.

JBL OnBeat Micro kommer til at koste under en tusindlap og er tilgængelig 1. december. Docken kan enten køre på strøm eller fire AAA-batterier, som da skal give 5 timers spilletid.

JBL Venue LT vil koste omkring 2.000 kroner og bliver lanceret mod slutningen af året. Foruden at kunne docke eller USB-tilslutte Apples iDimser, har Venue LT Trådløs Bluetooth-overførsel, som er kompatibel med alle afspillere med dette.

nordic.harman.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend