TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Ultra monster fra ASUS

ASUS er på banen med to efterfølgere til den anmelderroste Zenbook. Designet er tyndt og let, mens ydelsen spiller med musklerne.

forfatter
Publiceret 19/06/2012 - 11:43

ASUS er kendt for at satse på høj ydelse, uanset hvilken type produkt der er tale om, og deres utlrabooks er ingen undtagelse. Nu er firmaet på banen med to nye ultrabooks, Zenbook UX31A og Zenbook UX32VD. Begge er udstyret med en Intel Core i7 processor på 1,9 GHz, 4 GB RAM, Windows 7 Home Premium og en LED skærm på 13,3” og en opløsning på 1920 x 1080 pixels, hvilket er noget nær den højeste opløsning på en ultrabook, vi nogensinde har hørt om.

ASUS Zenbook UX31A leveres med 128 GB SSD, mens UX32VD kommer med en almindelig harddisk på 500 GB. Begge maskiner har HD webcam og indgang for SD-kort. Zenbook UX31A må nøjes med 2 x USB 3.0-indgange og et Intel HD graphics 4000-kort, mens storebroren har 3 x USB 3.0-indgange og et NVIDIA GeForce GT620M-kort med 1 GB dedikeret hukommelse.Begge maskiner måler 18 x 326 x 223 mm, men UX32VD er med sine 1,45 kg en smule tungere end UX31A, som blot vejer 1,3 kg.

Vi har allerede testet ASUS Zenbook UX32VD og er svært begejstrede. Testen kan du læse i Lyd & Billede/GEAR #8, som udkommer til august.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend