Mobil

Få strøm til alt dit udstyr, mens du kører.
forfatter

Når tabletten på bagsædet er løbet tør for strøm, er det slut med freden i bilen. Løsningen er denne oplader eller turbolader, som tyske Tizi kalder det, der oplader op til fem mobiltelefoner eller tabletter fra 12 V-stikket i bilen.

Laderen findes også med to, tre eller fire USB-porte, og leverer 2,4 A strøm fra hver af de fem USB-porte (dog maksimalt 12 A i alt). Det er tilstrækkeligt til også at oplade de store tablets under kørslen, og strømstyrken er så høj, at en iPhone 6 oplades på den halve tid.

Med priser fra EUR 20 (eller EUR 10 per ladeport) er Tizi-opladerne en billig måde at sikre, at køretuden bliver fredelig.

Foto: Tizi
Foto: Tizi

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.