Træn smartere med Polar

Vantage M2 og Ignite 2 er to nye træningsure fra Polar, der siges at hjælpe dig med at træne smartere – ikke hårdere.
Annonce
Annonce
forfatter

Ud over de sædvanlige smart-ur-funktioner, som vi normalt ser på træningsure, såsom musikstyring, vejr, push- og telefonbeskeder, skal urene kunne give dig forskellige træningstips hver dag, afhængigt af hvad de mener, at din krop har brug for og vil have godt af. Urene har bl.a. træningspas til styrke-, fitness- og core-træning.

Blandt menusprogene er svensk, norsk, dansk og finsk.

(Foto: Polar)

Måler også om natten

Ved hjælp af Nightly Recharge måles din søvn og restitution om natten og viser, om din krop er klar til et nyt træningspas, eller om det er tid til en hviledag. Alt sammen for at finde den optimale balance for bedre velvære og godt helbred.

Både Polar Vantage M2 og Ignite 2 måler pulsen på håndleddet. Optisk pulsmåling kombineres med anden sensorteknologi for at eliminere bevægelsesartefakter, der kan forstyrre pulssignalet og give usikre aflæsninger. Uret kan også parres med Polar H10 pulssensor og Polar Pro brystbælte for endnu større præcision.

Med Polar Vantage M2 får du et samlet billede af, hvordan dine træningspas belaster forskellige systemer, og hvordan det påvirker din præstation. (Foto: Polar)

Polar Vantage M2

Hvis du dyrker multisport såsom triatlon, er Polar Vantage M2 måske det, der passer dig bedst. Her er bl.a. en funktion, hvor du kan se, hvor meget du har trænet den seneste tid, hvordan dine træningspas belaster forskellige dele af din krop, og hvordan det påvirker din præstation.

Annonce

Hvis du sætter pris på at løbe, kan du få et personligt træningsprogram, der tilpasses dig og dine mål, og du kan også se en beregning af dit VO2 Max (din maksimale iltoptagelse) og se, hvordan dine løbsresultater udvikler sig.

Vantage M2 har desuden en energipåmindelsesfunktion, der fortæller dig, hvornår det er tid til at fylde energi og væske på under længere træning. Alt sammen for at du skal få mest muligt ud af din træning.

Ifølge Polar har Vantage M2 op til 30 timers batterilevetid i træningstilstand (GPS og pulsmåling på håndleddet) eller op til fem dage i urtilstand med kontinuerlig pulsmåling.

Ignite 2 opgives til 20 timers batterilevetid i træningstilstand eller op til fem dage i urtilstand. Men producenten siger også, at man kan få helt op til 100 timers batterilevetid ved hjælp af forskellige typer strømbesparelse.

Både Vantage M2 og Ignite 2 fås i flere diverse farvekombinationer og med forskellige armbåndsmaterialer.

Annonce
(Foto: Polar)

Priser og tilgængelighed

Polar Vantage M2 koster 2.299 kroner og er tilgængeligt nu. Ignite 2 står til 1.799 kroner og kan bestilles snart.

Læs mere på polar.com

(Foto: Polar)

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 39 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Åsa Warme

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Nyeste artikler:

Annonce
Annonce

Læs også

JBL Live Pro+ er komplette med aktiv støjreduktion, og selv om de lyder middelmådigt lige ud af æsken, reddes de af en fabelagtig EQ i app’en. Dermed kan de alligevel få klasseledende lyd.
Aktiv støjreduktion i trådløse hovedtelefoner plejer at koste mere end dette.
Det er Marshall Mode II, man skal have, hvis man elsker, at det trykker lidt i ørerne, når man spiller musik. Højt, selvfølgelig.
HEDDphone er virkelig unikke og baner vejen for noget helt nyt inden for hovedtelefoner. Sådan nogle har du garanteret ikke hørt før!
De billige trådløse Sound Blaster JAM V2 duer også fint til hjemmekontoret.
At forbedre i forvejen fremragende hovedtelefoner som Focal Clear kan ikke være nemt. Men Focal mener, at Clear MG er bedre på alle måder.
Trådløse hørepropper med Marshall-lyd og app-betjening.
Bare husk at vælge udgaven med stereolyd.
Mere end en halv million Huawei-brugere har downloadet inficerede apps fra firmaets officielle app-butik, AppGallery.
770 km rækkevidde, Burmester-lydanlæg og MBUX infotainment-system. Garanteret en luksusbil af format.
Sony opdaterer deres flagskibskameraer.
Creative SXFI Air Gamer lover at være noget for alle og tilbyder både trådløs og kablet lyd.
Helelektrisk udgave af X1.
AMD Ryzen vipper Intel af pinden for første gang i 10 år i nye gaming-maskiner fra Dell og Alienware.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gør comeback som TV-serie.
Nu kan du også lede efter ting, der ikke er lavet af Apple.
Lanceres sammen med ny film i kontaktkopi-design.
Den nye Nokia X-serie af smartphones er udviklet til at opfordre brugerne til at beholde deres smartphone i længere tid med tre års garanti, sikkerhedsopdateringer og Android-versioner.
I dag løfter Lenovo sløret for den nye version af gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byder blandt andet på en Snapdragon 888-processor, 5G og otte virtuelle taster.
De koster næsten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her går retro-udseende og moderne indmad hånd i hånd.