Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Træn smartere med Polar

Vantage M2 og Ignite 2 er to nye træningsure fra Polar, der siges at hjælpe dig med at træne smartere – ikke hårdere.

Skrevet af / 30/03/2021 - 09:33
Træn smartere med Polar

Ud over de sædvanlige smart-ur-funktioner, som vi normalt ser på træningsure, såsom musikstyring, vejr, push- og telefonbeskeder, skal urene kunne give dig forskellige træningstips hver dag, afhængigt af hvad de mener, at din krop har brug for og vil have godt af. Urene har bl.a. træningspas til styrke-, fitness- og core-træning.

Blandt menusprogene er svensk, norsk, dansk og finsk.

(Foto: Polar)

Måler også om natten

Ved hjælp af Nightly Recharge måles din søvn og restitution om natten og viser, om din krop er klar til et nyt træningspas, eller om det er tid til en hviledag. Alt sammen for at finde den optimale balance for bedre velvære og godt helbred.

Både Polar Vantage M2 og Ignite 2 måler pulsen på håndleddet. Optisk pulsmåling kombineres med anden sensorteknologi for at eliminere bevægelsesartefakter, der kan forstyrre pulssignalet og give usikre aflæsninger. Uret kan også parres med Polar H10 pulssensor og Polar Pro brystbælte for endnu større præcision.

Med Polar Vantage M2 får du et samlet billede af, hvordan dine træningspas belaster forskellige systemer, og hvordan det påvirker din præstation. (Foto: Polar)

Polar Vantage M2

Hvis du dyrker multisport såsom triatlon, er Polar Vantage M2 måske det, der passer dig bedst. Her er bl.a. en funktion, hvor du kan se, hvor meget du har trænet den seneste tid, hvordan dine træningspas belaster forskellige dele af din krop, og hvordan det påvirker din præstation.

Hvis du sætter pris på at løbe, kan du få et personligt træningsprogram, der tilpasses dig og dine mål, og du kan også se en beregning af dit VO2 Max (din maksimale iltoptagelse) og se, hvordan dine løbsresultater udvikler sig.

Vantage M2 har desuden en energipåmindelsesfunktion, der fortæller dig, hvornår det er tid til at fylde energi og væske på under længere træning. Alt sammen for at du skal få mest muligt ud af din træning.

Ifølge Polar har Vantage M2 op til 30 timers batterilevetid i træningstilstand (GPS og pulsmåling på håndleddet) eller op til fem dage i urtilstand med kontinuerlig pulsmåling.

Ignite 2 opgives til 20 timers batterilevetid i træningstilstand eller op til fem dage i urtilstand. Men producenten siger også, at man kan få helt op til 100 timers batterilevetid ved hjælp af forskellige typer strømbesparelse.

Både Vantage M2 og Ignite 2 fås i flere diverse farvekombinationer og med forskellige armbåndsmaterialer.

(Foto: Polar)

Priser og tilgængelighed

Polar Vantage M2 koster 2.299 kroner og er tilgængeligt nu. Ignite 2 står til 1.799 kroner og kan bestilles snart.

Læs mere på polar.com

(Foto: Polar)

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

OnePlus Watch 2 præsenteret i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

Tør ikke mobilen i ris

Får din gamle Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi og Leica flytter sammen

Kæmpe læk afslører alt om ny topmobil

Ikke flere webapps på mobilens startskærm

Antallet af returneringer af Vision Pro stiger

Rekordhøj kundetilfredshed med Galaxy S24

Søvnapnø-alarm i Samsung Health

Populært smart-ur fra Huawei er nu grønt

0
Scroll to Top