Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Trådløse Harman-højttalere

De gennemsigtige Soundsticks-højttalere fra Harman Kardon har eksisteret i en årrække. Nu kommer de i en trådløse udgave.

Skrevet af / 12/09/2012 - 08:14
Trådløse Harman-højttalere

Dagens Soundsticks er for længst forbedret sammenlignet med originalen, der kom for mange år siden. 2.1-sættet, med den gennemsigtige subwoofer og de to højttalere, debuterede omtrent samtidig med den første gennemsigtige iMac i 2001.

Den nye version har fået Harmans Truestream teknologi, som gør det muligt at streame musik trådløst til højttalerne via Bluetooth.

Subwooferen bruger en 40 watt forstærker til at drive et 160 mm stort bas-element, som er vendt nedad for maks effekt, og de to højttalere har fire små fuldtoneelementer hver.

Med berøringskontroller på højttaleren kan man ændre volumen og slukke for lyden, mens en minijack-indgang gør det muligt at koble Soundsticks til laptop´en, iPod´en eller tv´et i stuen.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top