TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløse Harman-højttalere

De gennemsigtige Soundsticks-højttalere fra Harman Kardon har eksisteret i en årrække. Nu kommer de i en trådløse udgave.

forfatter
Publiceret 12/09/2012 - 08:14

Dagens Soundsticks er for længst forbedret sammenlignet med originalen, der kom for mange år siden. 2.1-sættet, med den gennemsigtige subwoofer og de to højttalere, debuterede omtrent samtidig med den første gennemsigtige iMac i 2001.

Den nye version har fået Harmans Truestream teknologi, som gør det muligt at streame musik trådløst til højttalerne via Bluetooth.

Subwooferen bruger en 40 watt forstærker til at drive et 160 mm stort bas-element, som er vendt nedad for maks effekt, og de to højttalere har fire små fuldtoneelementer hver.

Med berøringskontroller på højttaleren kan man ændre volumen og slukke for lyden, mens en minijack-indgang gør det muligt at koble Soundsticks til laptop´en, iPod´en eller tv´et i stuen.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend